BestMusic.ro » Stiri » Liveland Festival 2010

Liveland Festival 2010


Liveland Festival 2010 va asteapta cu 3 zile de muzica live, intre 17 si 20 iunie, la E-Uranus si The Ark/Front (Galeria `Ark – 1`).

Evenimentul aduce in fata publicului concerte de la electro pop la art rock, spectacole audio-vizuale interactive, proiectii de filme cu tematica ecologica, showroom-uri de tehnologii si practice alternative, slow-food si agricultura organica.

Din acest motiv, Liveland Festival se anunta a fi primul eveniment bucurestean in aer liber cu efect negativ minim asupra mediului.

Headlinerii festivalului sunt : The Whitest Boy Alive, Xiu Xiu, Hugo Race & True Spirit, The Rococo Rot, The Cinematics, Fenech Soler, Kissogram + more TBA.

Programul festivalului:

  • 17 Iunie: The Whitest Boy Alive
  • 18 Iunie: Xiu Xiu, The Cinematics si Fenech-Soler
  • 19 Iunie: Hugo Race & True Spirit, Kissogram si To Rococo Rot
  • 20 Iunie: TBA

Abonamentul pe cele 3 zile (17, 18 si 19 iunie) costa 75 de lei (limitat la 500 de abonamente), iar pentru fiecare zi in parte trebuie sa platiti 35 de lei (primele 500 bilete) si 50 de lei (urmatoarele 500 de bilete).

Cumpara bilete Liveland Festival 2010.

Biletele se pot cumpara din reteaua magazinelor Diverta, Cosmote si Vodafone, librariile Carturesti sau direct de la Clubul The Ark/Front.
Mai multe stiri despre: Bucuresti  muzica live 
Publicat pe 07 Mai 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram