BestMusic.ro » Stiri »  Liviu Teodorescu lanseaza single-ul "Urmele"

 Liviu Teodorescu lanseaza single-ul "Urmele"


Liviu Teodorescu, unul dintre cei mai talentati artisti din Romania, nu inceteaza sa-si surprinda fanii, iar toamna aceasta isi lasa "urmele” online si offline cu o noua piesa incarcata de sensibilitate.

Melodia "Urmele” a fost compusa de catre Liviu Teodorescu, iar povestea din spate este, cu siguranta, inspirata de realitatea inconjuratoare, de ieri si de azi, de iubire si de lipsa ei. "Urmele” aduce in prim plan ideea ca odata ce iubesti pe cineva, iubesti pentru totdeauna, indiferent ca intr-un moment sau altul vrei sa-ti stergi sau sa-si stearga toate urmele si sa dispara din viata ta.

"Sper ca piesa asta isi va lasa urmele in sufletele tuturor. Subiectul e foarte real pentru multi si cred ca poate sa vindece fiecare rana. Clipul e in total contrast, desi piesa se numeste #Urmele, imaginea e imaculata. Dar e doar o aparenta, pentru ca iubirea adevarata se sterge greu", declara Liviu Teodorescu.

Videoclipul este regizat tot de Criss Blaziny, ca si anteriorul clip (Asculta) si a fost filmat intr-un studio din Bucuresti, iar scenariul il gaseste pe Liviu Teodorescu intr-un decor alb imaculat, alaturi de un element inedit si anume, o masina de spaalat care... sterge urmele de pe suflet.

Liviu Teodorescu este, cu siguranta, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram si canalul propriu de YouTube numara peste 600 de mii de urmaritori. Artist si compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs "Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, LiTE Music. "Gelos”, "Esti Piesa”, "Obsesie", "Lista de Pacate” sau "Asculta” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.
Mai multe stiri despre: single  piesa noua  piesa noua 2019 
Publicat pe 19 Septembrie 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram