BestMusic.ro » Stiri »  Loredana lanseaza single-ul „Diva de vis”

 Loredana lanseaza single-ul „Diva de vis”


Loredana, diva de vis a Romaniei, incepe anul 2023 cu o melodie statement ce vorbeste despre femeia care stie sa iubeasca total si nu mai poate fi sedusa cu vorbe dulci ce pot zbura si gesturi de fatada.

Melodia este compusa de catre Loredana, Jack McNeilage, Mark McNeilage, Anna Pancaldi, Francesco Rea, cu versuri in limba romana scrise de catre Liliana Stefan.

"Noul meu videoclip, Diva de vis, apare nu intamplator de Dragobete si deschide celebrarea lunii femeii, martie! E despre femeia zilelor noastre, care nu trebuie sa depinda niciodata de o iubire, oricat ar parea de mare, ci doar de ea insasi.

Emotiile, sentimentele dintre doi oameni pot fi trecatoare ca norii pe cer, daca nu sunt sustinute de respect, daruire, dar si implicare reciproca”, a declarat Loredana.

Videoclipul melodiei "Diva de vis” este regizat de catre Bogdan Daragiu si evidentiaza o diva de vis, stralucitoare si confidenta, oricand si oricunde, cu si fara make-up, in halat sau dressed up ca o diva de vis, stie ca puterea si valoarea ei nu depinde de altcineva decat de ea insasi.

"Emanciparea femeii intr-o lume in care calitatile si implicarea ei nu sunt nici acum in 2023 recunoscute cum ar trebui, asa cum ar fi firesc sa se intample, ramane un subiect important”, a adaugat Loredana.

O artista cu o cariera remarcabila, Loredana se reinventeaza in fiecare an si pentru fiecare generatie. Timp de peste trei decenii, Loredana a cantat despre iubire in nenumarate genuri si stiluri, fie ca a interpretat muzica pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A cautat in muzica sa toate definitiile, nuantele si semnificatiile cuvintelor care exprima cele mai misterioase si puternice stari sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, intr-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic si elegant, sustinut cu virtuozitate de artistii talentati din banda Agurida.

Streaming Link pentru piesa, regasiti aici.

Mai jos puteti asculta noul single al artistei.
Publicat pe 27 Februarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram