BestMusic.ro » Stiri »    Loredana reprogrameaza concertul Agurida 20 / XX, de la Sala Palatului, pe 19 noiembrie 2020

 

 Loredana reprogrameaza concertul Agurida 20 / XX, de la Sala Palatului, pe 19 noiembrie 2020

 
 Loredana reprogrameaza concertul Agurida 20 / XX, de la Sala Palatului, pe 19 noiembrie 2020

Loredana revine cu un nou eveniment la Sala Palatului – Agurida XX.

Loredana, regina incontestabila a muzicii pop, revine pe scena Salii Palatului, in 2020, cu un nou concert eveniment – Agurida 20. Un concept vizionar, unitar, memorabil, AGURIDA 20 se anunta a fi o productie grandioasa; o calatorie muzicala fantastica in compania unui grup fabulos de muzicieni talentati.

Spectacolul transpune pe scena Salii Palatului atmosfera concertului original AGURIDA, o imagine remarcabila a inceputului de secol, in mahalaua Bucurestilor, in cadrul unei petreceri cu lautari, oraseni, negustori, drumeti veniti de pretutindeni, boieri, domni si domnite, feciori si fete frumoase – un univers pitoresc, plin de emotie si candoare.

LOREDANA interpreteaza un personaj carismatic, o diva enigmatica, intr-un concert/musical postmodern, calatorind prin timp i spaiu, prin genuri muzicale diverse, interpretand cantece nemuritoare intr-o maniera personala. Petrecerea AGURIDA 20 se va proiecta intr-o lume suprarealista,intr-un un etno rave rock party - un festival al luminilor, o celebrare a ciclului vieii, si un drum pe cararile imaginaiei si ale dragostei.
Publicat pe 24 Martie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu