BestMusic.ro » Stiri »   Loredana si Shift colaboreaza pentru prima oara si lanseaza piesa „Mister Amor"

  Loredana si Shift colaboreaza pentru prima oara si lanseaza piesa „Mister Amor"


Loredana si Shift lanseaza piesa "Mister Amor”, o colaborare surprinzatoare care imbina vocea recognoscibila a Loredanei cu stilul deja consacrat al lui Shift, intr-un mod inedit.

"Mister Amor" este o piesa ce exploreaza nuantele complexe ale sentimentelor amoroase, oferind ascultatorilor o experienta muzicala. Piesa promite sa fie un hit care va ramane in urechile si sufletele ascultatorilor pentru mult timp de acum inainte.

Versurile sunt scrise de Loredana, alaturi de Shit si muzica este realizata tot de cei doi impreuna cu Kastha John, care a lucrat si la instrumentalul piesei impreuna cu Petru Barladeanu, Razvan Matache si Pascu Cristian, mix & master-ul fiind realizat de EpicJulius.

Videoclipul ii surprinde pe Loredana si pe Shift intr-o ipostaza inedita, ea interpretand rolul de camerista, iar el este turistul care se indragosteste de aceasta si incep un amor misterios. Locatia videoclipului este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti, respectiv Hotel Lido, acesta fiind set-up-ul perfect pentru povestea de dragoste.

O artista cu o cariera remarcabila, LOREDANA se reinventeaza in fiecare an si pentru fiecare generatie. Timp de peste trei decenii, Loredana a cantat despre iubire in nenumarate genuri si stiluri, fie ca a interpretat muzica pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A cautat in muzica sa toate definitiile, nuantele si semnificatiile cuvintelor care exprima cele mai misterioase si puternice stari sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, intr-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic si elegant, sustinut cu virtuozitate de artistii talentati din banda Agurida.

Compozitor si producator de succes, Shift si-a inceput drumul catre topurile muzicale, in 2013, prin single-ul "Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat direct in playlisturile de radio, TV si club, in care a ramas de atunci prin hituri precum "Dupa ani si ani” (feat. Vizi Imre), "Lejer”, "Rupem boxele (feat. Andreea Banica), "Avioane de hartie” (feat. Andra), "Norocos” (feat. What’s Up si Connect-R), "Urca si coboara” (feat. Ruby) etc.

Streaming Link gasiti aici.

Mai jos puteti asculta noua melodie.
Publicat pe 31 August 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram