BestMusic.ro » Stiri »  Lori a lansat single-ul "Spune-mi"

 Lori a lansat single-ul "Spune-mi"


Lori revine cu un nou single care se numeste "Spune-mi”, prima piesa compusa integral de artista.

"Spune-mi”a fost produsa de Paul Iorga, mix si master Grasu XXL.

Videoclipul pentru "Spune-mi”a fost filmat si regizat de San, care a colaborat si cu Vanotek, Lariss, Mira si alti artisti Global Records. De imaginea luiLori s-au ocupat Ina Raicu (make-up), Adina Barbu (hair) si Silvia Cristescu (styling).

"Am scris aceasta piesa intr-o perioada de ratacire si regasire in acelasi timp. Cred ca a fost un moment de maturizare si acceptare de sine. Piesa este un dialog sincer cu tine insuti.

Este primul meu single, scris si compus de mine", a spus Lori.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscuta publicului din Romania in urma participarii la show-ul TV Vocea Romaniei. Ulterior, ea a devenit artist Global Records si a lansat doua piese compuse de Carla’s Dreams "Aprinde-ma” si "Sarutul”.

De asemenea, Lori a lansat doua piese impreuna cu GGirls, proiectul muzical de la Global Records din care fac parte INNA, Antonia, Lariss.

Lori este co-antrenor la Vocea Romaniei Junior in echipa INNEI.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Sellysi multi altii.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 01 Martie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram