BestMusic.ro » Stiri » Lost Frequencies, primul loc pe linie

Lost Frequencies, primul loc pe linie


Inca de cand Lost Frequencies s-a remarcat din paleta de staruri ale muzicii dance, DJ-ul belgian a fost foarte clar ca este capabil sa creeze piese care sa sparga topurile. "Are You With Me”, primul single oficial, s-a clasat pe prima pozitie in topul 40 din Maria Britanie, dupa ce cu o saptamana in urma intrase direct pe pozitia a doua. Totodata, LF si-a adaugat si locul 1 in topul iTunes din Marea Britanie.

Lansat in august 2014, "Are You With Me” a ajuns sa fie unul dintre din cele mai mari hituri din Europa si inca ocupa pozitii fruntase in topurile de pe continent. Single-ul lansat la sub label-ul The Bearded Man care face parte din casa de discuri Armada Music, marcheaza primul nr. 1 din Marea Britanie pentru Armada Music, performanta la care a contribuit si partenerul britanic All Around The World Records prin sprijinul acordat.

Succesul single-ului l-a propulsat pe Lost Frequencies in studioul BBC Radio 1 acolo unde a interpretat live hitul arhi cunoscut, dar si un cover dupa piesa "Counting stars” a celor de la One Republic. Intre timp, videoclipul oficial al piesei "Are You With Me” a inregistrat nu mai putin de 40 de milioane de vizualizari pe YouTube si a castigat discuri de aur si platina in 10 tari printre care si Belgia, Canada, Germania sau Olanda.

Piesa a fost ascultata de 121 milioane de ori prin serviciul de streaming Spotify si a primit statutul de "cea mai ascultata piesa in Europa”, clasandu-se si pe locul 8 in topul global Shazam.

Tot in topul global Shazam, dar pe pozitia 43, se afla cea mai recenta piesa "Reality” ft Janieck Devy. Aceasta deja a obtinut prima pozitie in topul belgian si a ajuns pana pe locul 3 in alte tari din Europa dupa doar o luna de la lansare, si transmite semnale puternice ca va urma acelasi traseu ca si predecesorul.

Maykel Piron, CEO Armada Music: "Sunt foarte mandru ca Are You With Me s-a dovedit a fi un asa mare succes. A fost grozav sa lucrez indeaproape cu All Around The World Records din teritoriul britanic, iar nr. 1 in top 40 este un vis devenit realitate. Este dovada suprema a parteneriatului nostrum excelent. Nu as putea fi mai fericit”

Matt Cadman, director AATW: "Suntem incantati ca AATW a putut juca un rol in succesul bine meritat pe care Lost Frequencies si Armada l-au avut in Marea Britanie si dorim sa continuam si in viitor acest bun parteneriat”.
Mai multe stiri despre: topuri  topuri muzicale  singleuri 2014 
Publicat pe 07 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram