BestMusic.ro » Stiri » Louie, Aura si Andi Anderson fac reuniune de familie la East European Comic Con

Louie, Aura si Andi Anderson fac reuniune de familie la East European Comic Con

Louie, Aura si Andi Anderson fac reuniune de familie la East European Comic Con

"E strigator la cer!” sau "In timpul razboiului nu aveam ceara pentru pantofi asa ca foloseam ceara din urechi” se vor auzi din nou, de data asta live, sambata, 28 mai. Asta pentru ca cele mai indragite personaje din copilarie vin la East European Comic Con.

Actorii Alin Panc, Rodica Negrea si George Lungoci, care au insufletit vocile lui Louie, Aura, respectiv Andi Anderson vor participa la o sesune de intrebari si raspunsuri in cadrul unui panel special dedicat serialului de animatie "Viata cu Louie”.

Cu totii am ras, dar si ne-am si emotionat urmarind aventurile unui baietel de 8 ani si ale familiei sale, in ceea ce a insemnat o serie de lectii de viata transpuse in cel mai amuzant si candid mod pentru TV.

"Viata cu Louie” este inspirat din copilaria comediantului American Louie Anderson, cel care a si scris scenariile si a regizat fiecare episod.

Serialul a fost difuzat la noi de catre Fox Kids, primul post de televiziune pentru copii in limba romana, cel care a facut posibil ca intelesurile desenelor animate sa fie accesibile copiilor din toata tara.

Sambata, 28 mai, la East European Comic Con vom putea retrai cele mai memorabile scene din Viata cu Louie si vom putea afla mai multe chiar de la cei care ne-au facut sa ne atasam de personaje si retinem chiar si pana acum replici "Dar tata…”, "De fapt, pe vremuri, Anderson se scria cu Z mut” sau "imi amintesc de vremea din armata. Mai puneam si noroi sa dea gust”.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate si nu numai, din tot estul Europei. Anul acesta, ii va reuni pe actorii Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), David Anders (Vampire Diaries, Once Upon A Time), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game, Dracula Untold), Gemma Whelan (Game of Thrones) si Daniel Portman (Game of Thrones).

Totodata, sambata, 28 mai, la Promenada va avea loc petrecerea oficiala East European Comic Con, accesul facandu-se pe baza bratarii pe care fiecare vizitator o va dobandi la intrare, incepand cu prima zi a evenimentului, 27 mai.

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016 vor avea parte de o experienta de neuitat: pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competitie regionala de gaming si o intreaga zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii, dar si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online. Printre acestia din urma se numara Sector 7, Romercial, Dani pe Net si Creative Monkeyz, urmand ca in perioada urmatoare sa fie anuntate si alte nume sonore.


Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, iar pentru mai multe detalii privind preturile puteti consulta site-ul www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.
Mai multe stiri despre: going out  film animatie 
Publicat pe 16 Mai 2016 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu