BestMusic.ro » Stiri »   Lucia lanseaza noul single SIMPLE – al treilea cantec de pe viitorul EP ”IMMERSIA”

  Lucia lanseaza noul single SIMPLE – al treilea cantec de pe viitorul EP ”IMMERSIA”

  Lucia lanseaza noul single SIMPLE – al treilea cantec de pe viitorul EP ”IMMERSIA”

Lucia continua promovarea urmatorului EP de studio, IMMERSIA, lansand astazi, 1 octombrie, piesa ”Simple”, insotita de o ilustratie vizuala animata. Al treilea single de pe viitorul material de studio este disponibil pentru streaming si download digital pe toate platformele digitale (Apple Music, Spotify etc.).

Piesa "Simple”, ludica si experimentala, are ca element central o linie de bas catchy, completata de clapele elegante si bineinteles de vocea suava a Luciei, in perfecta armonie cu restul instrumentatiei. Coperta noului single este realizata de Matei Bacanu (@unmatei), cel care a realizat si ilustratiile pieselor precedente "Who” si "Rogue”. Ascultati piesa noua a Luciei la link-ul de mai jos:

"Simple este coloana sonora a realizarii ca nimic nu este simplu, dar totul este in acelasi timp incredibil de putin complicat si lipsit de sens: toti incercam sa rezolvam ecuatia asta, dar nimeni nu reuseste cu adevarat. Vedeta piesei este clar linia de bas grasana si complet neobrazata: va provoc sa nu dati din cap pe ea, este absolut imposibil. Low end-ul se imbina perfect cu percutia si cu elementele de sound design bibilite cu grija, cum ar fi franturile jucause de coarde.” - Lucia

”Simple” este al treilea single de pe IMMERSIA – al treilea material de studio al Luciei, programat pentru lansare in toamna acestui an. Proiectul IMMERSIA este co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.
Publicat pe 04 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu