BestMusic.ro » Stiri »   Luiza Zan lanseaza un nou album de jazz, “In My Village”, azi, la Teatrul Godot

  Luiza Zan lanseaza un nou album de jazz, “In My Village”, azi, la Teatrul Godot


Luiza Zan lanseaza un nou album de jazz, "In My Village”, azi, la Teatrul Godot.

Inspirat din peisajul satucului de munte in care Luiza si-a mutat viata odata cu izbucnirea pandemiei, In My Village, noul album lansat de cunoscuta interpreta de muzica jazz, trece ascultatorii prin trairi intense. Compozitiile sunt semnate de Luiza Zan si aranjate impreuna cu Vlad Briciu, pianistul grupului. Materialul discografic a fost inregistrat in luna martie si va fi cunoscut publicului larg pe 5 mai, ora 19:00, intr-un show spectaculos organizat la Teatrul Godot.

"Am asteptat cu nerabdare acest moment, in care sa aduc la lumina prin muzica tot ce am trait in ultimii ani. Izolarea impusa de perioada pandemica a insemnat pentru mine un amalgam de emotii, zbucium si trairi intense. Si cum mai bine sa exprim toate aceste trairi decat prin muzica?! Am devenit mai atenta la tot ce ma inconjoara, la natura, mirosuri, culori. In noul album, ascultatorii vor regasi o piesa pe care am compus-o gandindu-ma la o pasare de noapte ce si-a facut cuibul in acoperisul casei”(Luiza Zan).

Bilete pentru eveniment se gasesc aici.
Publicat pe 05 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram