BestMusic.ro » Stiri »   LVX MACHINA lanseaza „Hello Holla”

  LVX MACHINA lanseaza „Hello Holla”


Dupa single-uri precum "Rai” si "Insomniac”, cu videoclipuri care au castigat numeroase premii la festivaluri de film din intreaga lume, LVX MACHINA "saluta" publicul cu cel de-al treilea single al duo-ului: "Hello Holla”.

Compus de catre Chris Corvin (Cristian Balint) si Yvat (Octavian Uta), "Hello Holla” te atrage intr-o poveste muzicala nonconformista ce prezinta nu doar o viziune diferita asupra lumii, ci si un sound complex fresh alternative cu elemente electronice si cu un mesaj invelit in auto-ironie si umor negru. Single-ul este insotit de un videoclip One-Shot, regizat de Cristian Balint, ce ne poarta in culisele unui party urban, in care fiecare se distreaza in felul sau. "Ca si in precedentele doua clipuri, ideea de trip vizual se pastreaza, privitorul fiind atras intr-o poveste in care niciodata nu stii ce urmeaza sa se intample”, povesteste Yvat.

"Am decis sa facem un clip pentru «Hello Holla» dupa ce am vazut reactia publicului din cantarile live. Challenge-ul cel mai mare a fost sa facem video-ul «one-shot». Am filmat cu un DoP de mare talent si viitor, Vlad Lapadatescu, a fost nevoie de foarte multa rabdare, fiind vorba de multe «piese in miscare», insa in cele din urma a iesit exact ceea ce ne doream. Este un clip mai «cuminte» decat precedentele dar, tehnic vorbind, a fost cel mai dificil de executat. Credem ca am reusit sa surprindem mood-ul si flow-ul piesei iar asta e lucrul cel mai important”, adauga baietii de la LVX MACHINA.

Dupa un an de experimente pe sound si imagine sub denumirea Corivat, Yvat si Chris Corvin au trecut la numele LVX MACHINA. Yvat s-a facut remarcat inca din 2000 ca sound designer pentru unele dintre cele mai prestigioase banci de sunet din lume. Primul album al sau, "Concert for Violin" a fost lansat alaturi de label-ul englez Experimental Seafood Recordings si a atras atentia BBC Radio 3, dar si a publicului de peste hotare. Dincolo de munca de studio, Yvat este un artist de live performance cu experienta a sute de concerte in cadrul festivalurilor internationale.

Chris Corvin este actor, regizor, DJ si music producer, iar din 2012 isi imparte timpul intre New York si Bucuresti. A lucrat cu Francis Ford Coppolla si a aparut in celebrul serial "The Blacklist”, a regizat clipurile pentru LVX MACHINA, iar ca DJ a mixat in numeroase cluburi din Manhattan si Brooklyn.
Publicat pe 21 Aprilie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă Ć®nscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin Ć®n RomĆ¢nia, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram