BestMusic.ro » Stiri »   Mabel lanseaza piesa ‘Time After Time'

  Mabel lanseaza piesa ‘Time After Time'

  Mabel lanseaza piesa ‘Time After Time'

Mabel a lansat astazi, 12 noiembrie, un cover exceptional al piesei evergreen a lui Cyndi Lauper, ‘Time After Time’. Aceasta piesa este inclusa in renumita reclama de Craciun a companiei McDonald's. Pentru fiecare descarcare a piesei, 0,1 lire vor fi donate catre FareShare, organizatia nationala a distribuitorilor de mancare in scopuri caritabile din Marea Britanie.

Aceasta interpretare plina de emotie a hit-ului din anii 80, piesa 'Time After Time', este a doua piesa de Craciun a lui Mabel, dupa ce, anul trecut, a lansat cantecul indragit de fani, 'Loneliest Time of Year'. Cover-ul continua anul plin de realizari pe care l-a avut Mabel in 2021.

Piesa sa lansata in vara, 'Let Them Know', a devenit al zecelea track a lui Mabel care a ajuns in Top 20 Hituri. In plus, albumul ei de debut, 'High Expectations', a depasit 4 miliarde de stream-uri si 2.2 milioane in vanzari, devenind cel mai bine vandut album de debut al unui artist de sex feminin din Marea Britanie. Mabel s-a intors pe scena vara aceasta, la Reading & Leeds si Mighty Hoopla, inainte de a face echipa cu Joel Corry pentru piesa 'I Wish', lansata in octombrie.

O voce sincera, pozitiva si importanta in muzica pop contemporana, in ultimii ani, Mabel a devenit "definitia corecta a unui superstar” (The Face). Piesa ‘Time After Time’, precum si multele cantece care urmeaza sa fie lansate, surprind aura lui Mabel de 'girl-next-door', dar statutul ei de superstar straluceste mai puternic decat niciodata.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 15 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/