BestMusic.ro » Stiri » Macanache & The Putreds in Quantic: Program si reguli de acces

Macanache & The Putreds in Quantic: Program si reguli de acces

Macanache & The Putreds in Quantic: Program si reguli de acces

Vineri, 19 ianuarie 2018, Macanache si THE PUTREDS, lanseaza primul lor album in Club Quantic din Bucuresti in cadrul unui concert cu live band.

Club Quantic este o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente! Locatia dispune si de locuri de parcare dar va recomandam sa lasati masina acasa.

Usile clubului Quantic se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00. De la ora 19:00 warmup-ul va fi asigurat de DJ Wicked! Portile vor ramane deschise pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face in interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii biletelor vor primi bratari. Acestea se folosesc pentru a iesi in zona de fumat si toalete.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.

- accesul cu materiale inflamabile

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

PROGRAM

Warm-up: D.j. Wicked

20:00-20:30 - Dilimanjaro si ISCM

20:40-21:10 - The Purple Dandies

21:30-22:10 - The Kryptonite Sparks

22:30 - 00:00 - The Putreds

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa.

Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

Clubul dispune de garderoba.

Vanzarea de produse se face cu cash. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea si multe altele.

Biletele costa 35 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

La intrare, biletele vor costa 40 de lei.

Accesul copiilor cu varsta sub 10 ani este gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor al unui bilet valid.
Mai multe stiri despre: reguli acces  concerte 2018 
Publicat pe 12 Ianuarie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu