BestMusic.ro » Stiri » Madalin Farc, cel mai tanar coregraf roman, cucereste Elvetia si Estonia  

Madalin Farc, cel mai tanar coregraf roman, cucereste Elvetia si Estonia
 

Madalin Farc, cel mai tanar coregraf roman, cucereste Elvetia si Estonia
 

Dupa ce, in urma cu un an, a fost in turneu cu Alexandra Stan in Japonia si a predat la prestigioasa scoala de dans "Millennium Dance Complex Japan”, Madalin Farc continua sa impartaseasca din aptitudinile lui coregrafice si in alte colturi ale lumii.

Din luna august, cel mai tanar coregraf roman s-a mutat pentru doua saptamani in Estonia, unde a fost profesor de dans la mai multe scoli din Tartu si Tallinn. Cum prietenii ii spun mereu ca este extrem de ambitios, Madalin Farc a ajuns din Estonia in Elvetia, pentru a-si continua lectiile de dans in diferite scoli de profil pana pe 30 octombrie, in orase precum Berna, Zurich, Basel, Lausanne, Luzern, Lugano si Neuchatel. Dupa Elvetia, urmeaza sa predea lectii de dans pentru o perioada la Londra.

Cuprins de entuziasm ca poate sa faca ceea ii place si in afara Romaniei, Madalin Farc marturiseste: "A fost pentru prima data cand am pasit pe teritoriul Estoniei si m-am bucurat foarte tare sa am ocazia sa le predau dansatorilor de acolo. Acest loc mi-a dat un puternic avant. Acum ma aflu in Neuchatel, Elvetia, in orasul in care eu m-am format, as putea spune, ca barbat. A fost primul loc unde am poposit dupa ce am "rupt cordonul omblical" cu parintii mei si am acceptat invitatia celui mai mare studio de aici de a ma ocupa de partea artistica/coregrafica pentru aproape 2 ani. Asta se intampla in anul 2012. Elvetia ma inspira si ma motiveaza sa fiu cea mai buna varianta a mea”.

Mai mult, Madalin Farc nu se opreste doar la a preda lectii de dans in strainatate, ci alaturi de colegul si prietenul lui, Emil Rengle, va organiza workshop-uri si casting-uri pentru unul dintre cele mai de succes show-uri tv din Romania.
Mai multe stiri despre: workshop  coregrafii 
Publicat pe 04 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram