BestMusic.ro » Stiri »   Madalina Coca, finalista de la Vocea Romaniei, a lansat o noua piesa, „Vocea Mea”, inspirata din viata sa

  Madalina Coca, finalista de la Vocea Romaniei, a lansat o noua piesa, „Vocea Mea”, inspirata din viata sa


Madalina Coca, finalista concursului Vocea Romaniei, a revenit cu o piesa noua, intitulata "Vocea Mea”, a treia piesa proprie din repertoriul artistei.

In 2019, artista a lansat primul sau single, "Lume Lume”, o piesa de dragoste, iar pe timpul pandemiei, artista a scris in colaborare cu o producatoare spaniola piesa "Survivor”, o piesa despre puterea de a merge mai departe si de a spera atunci cand lucrurile par imposibile.

Melodia "Vocea Mea” este o piesa inspirata din trairile interioare ale artistei, piesa facand referire la anumite momente dificile din viata sa, cand nu se mai regasea pe ea insasi.

Piesa "Vocea Mea” a fost compusa de Alexandra Dinu, Roberto Velisar, Enri Demi, dar si de insasi artista Madalina Coca, care a contribuit atat la partea de compozitie muzicala, cat si la textul piesei.

Productia este semnata de Quna Music, in colaborare cu MediaPro Music si VoicesMedia, iar videoclipul a fost realizat si regizat de catre "VisionGYZ", Gabriel Ioan Zidaru si asistentul sau, Andrei Bustan. Videoclipul a fost filmat pe scena Teatrului de Revista "Constantin Tanase", avand ca semnificatie faptul ca viata este considerata ca o piesa de teatru in care noi suntem actorii propriei noastre povesti.

"Sunt incantata de colaborarea cu Quna Music si ma bucur ca am avut sansa de a ma implica in procesul de compozitie muzicala al piesei. Doream sa fie o piesa cat mai personala, inspirata cat mai mult din emotii si sentimente traite pe propia-mi piele. Am convingerea ca multi se vor regasi in versurile piesei la care am contribuit si eu, versuri pe care le-am scris din suflet, lasand o particica din mine in aceasta piesa. Cred cu tarie ca foarte multi dintre noi traim momente sau perioade in viata in care ne pierdem, in care nu mai stim cine suntem, in care pur simplu uitam de noi si nu mai stim sa ne iubim, cand nu ne mai recunoastem, iar zambetul este atat de greu de gasit, devinind o arta asa cum spun versurile piesei. Mesajul meu este ca, desi este un proces lung si complex, este important sa invatam sa ne ascultam inima pentru a fi bine si multumiti cu noi insine, sa ne acceptam si sa fim mandri de ceea ce suntem." a declarat Madalina Coca.
Publicat pe 30 Martie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram