BestMusic.ro » Stiri »   Maluma, premiat cu Discul de Platina de catre Cat Music, licentiatul exclusiv Sony Music in Romania

  Maluma, premiat cu Discul de Platina de catre Cat Music, licentiatul exclusiv Sony Music in Romania

  Maluma, premiat cu Discul de Platina de catre Cat Music, licentiatul exclusiv Sony Music in Romania

In cadrul concertului sustinut de catre celebrul star columbian, Maluma, parte a turneului european "Papi Juancho" si sustinut in fata a peste 15.000 de oameni ce au cantat la unison piesele artistului, licentiatul exclusiv Sony Music in Romania, Cat Music, i-a oferit artistului Discul de Platina ca recunoastere a performantelor digitale ale pieselor lui in Romania.

Pe 8 aprilie, Maluma a fost premiat de catre Cat Music in cadrul concertului de la Romexpo pentru performantele muzicale digitale exceptionale ale unor hituri internationale precum "Corazon”, "El Prestamo” "Felices los 4”, "Hola Senorita”, "Hawai”, "HP”, "Mala Mia” si "Pa Ti”, single-uri ce s-au clasat saptamani la rand in Top 10 difuzari la radio in Romania si au ocupat primele pozitii in chart-urile de specialitate.

Dupa recordul de spectatori prezenti la show-ul din sala WiZink Center de la Madrid, una dintre cele mai mari arene din capitala spaniola, Maluma a fost impresionat de prezenta extraordinara a publicului si le-a multumit fanilor romani pentru primirea calduroasa.

Castigator al Latin Grammy 2018 al albumului Contemporary Pop Vocal (de F.A.M.E.) si proaspat castigator al MTV Europe Music Awards 2021 pentru "Cel mai bun artist latino”, Maluma este unul dintre cei mai populari cantareti cu peste 61 de milioane de urmaritori pe Instagram. Aceasta cifra se adauga la peste 25 de milioane de fani pe Facebook si 28 de milioane de abonati pe canalul lor de YouTube. De cand a semnat cu Sony Music Latin in 2015, Maluma a lansat trei albume care au debutat pe locul 1 in Billboard Latin Albums: "Pretty Boy Dirty Boy” (2015), "F.A.M.E.” (2018) si "11:11” (2019). Maluma este cel mai tanar artist care a obtinut simultan # 1 si # 2 pe lista "Latin Airplay” a Billboard (cu piesele "Sin Contrato” si "Chantaje”) si doar al saselea care a obtinut-o. Pana in prezent, artistul are 14 hituri # 1 pe Billboard’s Latin Airplay.

Cat Music este cea mai mare casa de discuri din Romania, cu un portofoliu amplu de artisti de succes in care se regasesc nume precum Smiley, RUBY, Lidia Buble, Elena Gheorghe, JO, Mandinga sau Voltaj. Recent, canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music a depasit pragul de 7,6 miliarde de vizualizari si a stabilit un nou record: 7.1 milioane de abonati. Astfel, a depasit zeci de canale din Europa de Est si nu numai, mentinandu-si statutul de cel mai mare canal de YouTube din Romania.
Publicat pe 19 Aprilie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram