BestMusic.ro » Stiri »   „MAMMA MIA!” in turneu national

  „MAMMA MIA!” in turneu national

  „MAMMA MIA!” in turneu national

Dupa succesul rasunator de anul trecut, "MAMMA MIA!” – desemnat "Spectacolul Anului 2018” in Romania, revine intr-un turneu national, in 9 orase importante din tara. Acelasi line-up, aceeasi montare grandioasa, aceleasi emotii si trairi intense fac sa rasune melodiile nemuritoare ale trupei ABBA intr-o poveste romantica, presarata cu intriga, umor si sensibilitate. Daca ati vazut filmul, trebuie sa traiti si versiunea live a povestilor de iubire peste generatii. Daca nu ati vazut filmul, atunci aveti un motiv in plus sa vizionati una dintre cele mai ample productii de musical din Romania!

Turneul national va debuta pe 26 octombrie la Constanta, va continua cu alte doua reprezentatii speciale pe 30 si 31 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, urmate de Pitesti - pe 1 noiembrie, Targu Mures - 4 noiembrie, pe 6 noiembrie - Cluj Napoca, pe 7 noiembrie - Brasov, pe 13 decembrie - Bacau, pe 14 decembrie - Piatra Neamt, iar pe 15 decembrie la Sala Polivalenta din Iasi.

Biletele pentru reprezentatiile din cadrul turneului national "MAMMA MIA!”, pot fi achizitionate on-line, prin iabilet.ro si mammamiathemusical.ro, sau din magazinele Flanco, Diverta si Carturesti, din fiecare oras gazda, la preturi ce variaza in functie de categorie si extra-beneficii pre- sau post-reprezentatie.

Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temisan, Cornel Ilie, Anca Sigartau, Anca Turcasiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ecaterina Ladin, Ana Munteanu, Ioana Sihota, Sebastian Seredinschi, Bianca Purcarea si Silviu Mircescu vor avea roluri complexe de musical: vor canta, dansa si mai ales interpreta rolurile ce compun aceasta complexa poveste despre dragoste, prietenie si regasire. Ii veti putea vedea pe artistii preferati in ipostaze inedite, intr-un decor scenic senzational.

CALENDARUL TURNEULUI NATIONAL

o26 octombrie, CONSTANTA, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 20:00

o30 si 31 octombrie, BUCURESTI, Sala Palatului, ora 19:00

o1 noiembrie, PITESTI, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19:30

o4 noiembrie, TARGU MURES, Sala Sporturilor, ora 19:00

o6 noiembrie, CLUJ - NAPOCA, BT Arena, ora 19:00

o7 noiembrie, BRASOV, Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi”, ora 19:00

o13 decembrie, BACAU, Teatrul de Vara "Radu Beligan”, ora 19:00

o14 decembrie, PIATRA NEAMT, Sala Polivalenta ora 19:00

o15 decembrie, IASI, Sala Polivalenta, ora 19:00
Publicat pe 07 Octombrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu