BestMusic.ro » Stiri »   Marius Elisei si Alexandra Florentina sunt cei doi TikTokeri care se alatura hub-ului de creativi TRU

  Marius Elisei si Alexandra Florentina sunt cei doi TikTokeri care se alatura hub-ului de creativi TRU

  Marius Elisei si Alexandra Florentina sunt cei doi TikTokeri care se alatura hub-ului de creativi TRU

Sunt tineri, creativi, cu numere impresionante pe conturile de socializare, iar de astazi s-au alaturat hub-ului TRU [The Real You]. Cu studiouri video si audio special create, dar si cu un lounge inconjurat de natura, TRU poate fi oaza de inspiratie a oricarui creator de continut.

Marius Elisei are 22 de ani si locuieste in Zalau. A inceput "joaca" pe TikTok acum 2 ani, iar in prezent are peste 1,4 milioane de followers si aproape 85 milioane de aprecieri. Visul tanarului TikToker este sa ajunga la un nivel mult mai inalt. "Imi doresc sa ajung tot mai sus, mai ales ca nu am aratat nici 20% din ce pot si cum vreau sa fiu. In toata evolutia mea am avut parte de sustinerea familiei. Fara incurajarile primite nu cred ca puteam sa imi pun in practica visul. Imi place foarte mult sa calatoresc, sa fac poze, sa dansez, dar am si alte pasiuni. Ma bucur ca am intrat in echipa TRU si ca am acum o echipa care ma sustine, m-am simtit super si apreciat. Sunt convins ca alaturi de TRU o sa ajungem cat mai sus”, povesteste Marius Elisei.

Alexandra Florentina are 21 de ani si locuieste in Bucuresti de aproximativ 10 ani. Pana la decizia de a se muta in Romania, TikTokerita a locuit in diferite tari precum Austria si Italia. Cu peste 781K followers si 30 de milioane de aprecieri pe TikTok, Alexandra povesteste ca: "Imi place sa incerc mereu lucruri noi, imi place foarte mult sportul, sa citesc si sa socializez cu diferiti oameni. Sunt foarte optimista din orice punct de vedere, pozitiva si energica, ma adaptez putin mai greu la inceput cand am emotii, ca orice alt om, apoi cand sunt in largul meu, sunt o persoana total diferita. Vreau sa ma concentrez pe domeniul online, nefiind mecanic sau fortat. Imi place sa creez diferite videoclipuri pe care oamenii le pot urmari, se pot amuza sau pot invata lucruri noi. De Tiktok m-am apucat de cand era musical.Ly. Cu alte cuvinte, totul a inceput ca o distractie si postand zilnic tot cresteam si adunam multi urmaritori”, spune creatoarea de continut.

TRU este cel mai nou proiect initiat sub egida Cat Music, ce-si propune sa aduca impreuna creatorii de continut "new age” digital din Romania. Astfel, hub-ul mobilizeaza content creators relevanti structurati pe 4 directii: TRU Influencers, TRU Fashion, TRU Production si TRU Sports. Din portofoliul TRU fac parte influenceri precum IHatePink, Atentie! Cad mere, Eea Ikeda, Iulia Boloca, Azaleea Necula, 3 Chestii, Andra Ghinea, AlexandruBrk, dar si multi altii.
Publicat pe 23 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu