BestMusic.ro » Stiri »  Mark Stam revenit cu piesa "Vina Mea" (video)

 Mark Stam revenit cu piesa "Vina Mea" (video)


Dupa succesul pieselor "Impar” si "Doar noi”, artistul Spoiala Brothers si Global Records, Mark Stam, revine cu un nou single: "Vina mea”. Artistul care dupa 20 de saptamani de prezenta in topul radio si TV se claseaza in continuare in varful acestuia, Mark, povesteste ca ideea acestei piese i-a venit intr-o dupa-amiaza de vara, in timp ce canta la chitara.

"E un Recviem al unei amintiri nemuritoare”, spune Mark. "Aveam linia melodica si tema piesei (pe atunci fiind ,,Vina ta"), inca din decembrie. Dar simteam ca lipseste ceva si anume care sa porneasca focul salbatic, adica emotia. In urmatoarele luni am trait o situatie si o stare care pana atunci mi se pareau departe de adevar, intalnite doar prin filme si carti... O iubire platonica insa, in care de data aceasta eu eram cel rece. Incercam sa ma conving ca ar trebui sa simt ceva, ca este persoana potrivita, insa inima incapatanata imi dadea la rugaminte si de atunci ,,Vina ta" s-a transformat in ,,Vina mea", era vina mea ca nu simteam nimic, mi-am asumat autoacuzatia si duc responsabilitatea pentru asta”, adauga artistul.

Piesa, care vorbeste despre durerea vinovatiei, a fost scrisa de el, in colaborare cu Irina Kupco. Alex Cotoi, detinator al unui Latin Grammy, foarte apreciat pentru colaborarile sale cu INNA, Antonia sau Andra, semneaza productia piesei "Vina”. Videoclipul a fost realizat de Spoiala Brothers, regizor Arcadie Spoiala, DOP Dima Spoiala.

"Partea cea mai personala si cea mai puternica pentru mine este, "3 metri mai jos de podea, ingropam noi, minciuna eu tot simt ceva, cu lacrimi in ochi, te ascunzi in sine, sufoci in palma fluturii hraniti de mine". Ma duce instant in momentul in care stateam jos pe podea in mijlocul noptii si ne zgariam unul pe altul cu cuvinte... Asa focul piesei a izbucnit si abia dupa vreo 3-4 luni am decis ca piesa aceasta trebuie sa prinda viata. Am lucrat la ea cu Irina Kupko si Alex Cotoi, ca intr-un final sa va oferim ceea ce puteti asculta acum. La clip am lucrat cu Spoiala Brothers si ne-am straduit sa-i oferim un mesaj, o antiteza a piesei”, incheie artistul.
Mai multe stiri despre: hot  Fresh  video  new  Mark Stam 
Publicat pe 08 Noiembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram