BestMusic.ro » Stiri »   Maroon 5 au lansat o noua piesa, intitulata “Middle Ground”

  Maroon 5 au lansat o noua piesa, intitulata “Middle Ground”


Maroon 5 lansat single-ul "Middle Ground”. Acesta marcheaza prima lansare a trupei multi-platina, castigatoare de trei ori GRAMMY, din 2021. Trupa va interpreta piesa in finalul sezonului "The Voice” si va lansa un videoclip regizat de David Dobkin pentru piesa pe 23 mai.

Cu "Middle Ground”, Maroon 5 ofera un imn diferit de orice altceva din catalogul lor. Se aduna in jurul unui mesaj de fragilitate si umanitate atat la scara personala, cat si la scara universala.

Maroon 5 iese in evidenta nu doar ca unul dintre cele mai durabile proiecte pop, ci si unul dintre cele mai mari trupe ale secolului XXI. De cand si-au lansat renumitul album de debut, Songs About Jane, pana in prezent, trupa din Los Angeles a obtinut trei premii GRAMMY si a vandut peste 96 de milioane de albume si peste 658 de milioane de single-uri in intreaga lume. Maroon 5 are in prezent peste 20 de miliarde de stream-uri combinate pe Spotify.

Maroon 5 a fost primul artist care a atins peste 3 miliarde de vizionari la un videoclip muzical pe YouTube si, in prezent, are peste 20 de miliarde de vizionari combinate pe canalele de YouTube. Maroon 5 are 32 de inregistrari in BILLBOARD HOT 100 de la prima lansare in 2002, iar 26 dintre acestea au ajuns in Top 50, cu 22 in Top 25, 15 in Top 10 si 10 in Top 5; dintre care trei sunt certificate Diamond si 23 sunt certificate cu Platina. Maroon 5 are cele mai multe piese in Top 10, din acest secol, obtinute de catre un duo sau un grup, cele mai multe #1 in HOT 100 din acest secol de catre un duo sau grup si cele mai multe #1 de catre un duo sau grup din istoria topului Top 40 . In ianuarie 2023, "Moves Like Jagger” a fost anuntata pe locul 2, ca cea mai descarcata melodie din toate timpurile.

In 2022, Maroon 5 a cantat in fata Piramidelor din Giza, a cantat pentru peste 100.000 de oameni din Tel Aviv in doua spectacole sold out si pentru peste 125.000 de oameni din Japonia in "Dome Tour”, cu doua nopti la Tokyo si una in Osaka.

Stream / Download link regasiti aici.

Mai jos puteti asculta noua piesa Maroon 5.
Publicat pe 23 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram