BestMusic.ro » Stiri »  Mars tacut pentru Colectiv pe 30 Octombrie  

 Mars tacut pentru Colectiv pe 30 Octombrie
 


Pe 30 Octombrie va fi organizat un mars tacut in amintirea victimelor din Colectiv. Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti aici: https://www.facebook.com/events/111327882663202/

Mesajul organizatorilor este urmatorul:

"La un an dupa incredibila tragedie de la Colectiv, le aratam tuturor ca nu am uitat si ca nu i-am uitat.

Va fi un mars tacut, nu un protest.

Vom pleca de la Universitate catre Colectiv, unde vom depune lumanari, flori si vom tine un minut de reculegere.

Nu va feriti sa va chemati si parintii sau bunicii, dansii sunt cealalta ramura a copacului romanesc, alaturi de noi, tineretul, si nu trebuiesc indepartati sau instrainati de noi.

Pentru puritate, dar si pentru delimitarea de alte actiuni asemanatoare, dar cu potential politic, ce vor avea loc in aceeasi data si in aceeasi locatie, le propunem participantilor la acest mars tacut si pasnic - sa poarte o banderola alba pe brat sau o esarfa alba.

Nu e un parastas, e o celebrare a celor departe de noi.

NU vor fi acceptate temele politice, deci fara haiduci, daci liberi, varcolaci, trompetisti, membrii galeriilor de fotbal si alti spargatori de proteste profesionisti, pe care ii cunoastem si pe care ii RUGAM SA RESPECTE aceasta manifestare pasnica si non-politica.

Membrii partidelor politice si alti partizani sunt bineveniti, doar ca simpli cetateni.

Motivul este simplu - e vorba de o pasnica si modesta comemorare, aratam si pretindem respect pentru fratii, copiii si prietenii nostri, ucisi in acel tragic eveniment, NU scandalurilor, NU dirijarii politice, NU furtului unui gest simplu de demnitate, NU deturnarii in alte scopuri si interese de alta natura.

Responsabilii si pedepsele fac obiectul altor actiuni in justitie, politice, etc., de care ne delimitam cu fermitate (DOAR de aceasta data, pentru ca NU uitam si NU iertam).

Fiecare sa-si faca treaba, dar noi, tinerii liberi, pe 30 Octombrie 2016, ne vom plange, aminti si comemora mortii, si atat.

Dupa mars, cine doreste, poate merge la concertul organizat de catre prietenii nostri, in memoriam Colectiv."

La un an de la tragedie (30 octombrie 2016), o parte din ranitii din Colectiv impreuna cu Asociatia Promusic Events vor organiza un eveniment rock CARITABIL (strangere de fonduri), la Arenele Romane din Bucuresti (capacitate 1500 persoane). Banii stransi vor fi directionati catre victimele care inca au nevoie de tratament. Facebook event https://www.facebook.com/events/1137718369622370/
Mai multe stiri despre: club colectiv  tragedie Club Colectiv 
Publicat pe 05 Octombrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram