BestMusic.ro » Stiri »   Mattyas lanseaza videoclipul piesei “Don’t say no”, in colaborare cu Tara

  Mattyas lanseaza videoclipul piesei “Don’t say no”, in colaborare cu Tara

  Mattyas lanseaza videoclipul piesei “Don’t say no”, in colaborare cu Tara

Mattyas, artistul cunoscut pentru Hiturile "Missing you” si "Secret love” lanseaza un nou single, "Don’t say no”, in colaborare cu Tara (solista ajunsa in atentia publicului cu piesele "Happy for you” si "Missing you”).

Piesa este produsa de Debu Teodor Constantin si Any1 in studiourile Tuan Records si beneficiaza si de un videoclip regizat de Silviu Mindroc.

"”Don’t say no” este o piesa de vara tarzie care sunt sigur ca va prinde atat in Romania cat si international. Dupa ce am primit piesa de la baieti am zis ca ar trebui si o voce feminina pe ea, astfel m-am gandit la Tara, am contactat-o, i-a placut piesa si sunt foarte multumit de rezultatul final. Ideea videoclipului este aceea a unei petreceri pe plaja si pe iaht, un clip sexy si de imagine, in acelasi timp”, a declarat Mattyas.

"Pe Mattyas l-am apreciat inca de la primele sale aparitii. Propunerea de a colabora a venit ca o surpriza placuta pentru mine si am acceptat bucuroasa. M-am regasit in piesa "Don't say no", iar vocile noastre se completeaza perfect", adaugat Tara.
Publicat pe 08 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu