BestMusic.ro » Stiri » Melanie Martinez a dat lovitura cu primul ei album 

Melanie Martinez a dat lovitura cu primul ei album 


Dupa lansare albumului de debut, artista Melanie Martinez a avut parte de aprecieri si reactii din cele mai bune. "Cry Baby" se pozitioneaza deja pe locul 6 in Billboard 200 si pe locul 5 in Top Albums.

Artista in varsta de doar 20 de ani a facut primii pasi in industrie prin lansarea EP-ului "The Dollhouse" care a pregatit terenul pentru ceea ce a urmat.

"Cry Baby" a avut o saptamana extraordinara, debutand direct pe primul loc in topul Billboard "Current Alternative Album”. Totodata, pre-comenzile plasate pe iTunes au propulsat "Cry Baby” pe locul 1 la categoria "Top Alternative Albums”.

"Pity Party” este piesa care s-a remarcat rapid si care s-a bucurat de debutul pe locul 2 in topul "Alternative Songs” de pe iTunes. Pe Spotify, piesa a ajuns pe locul 10 in clasamentul US Viral 50 si pe locul 13 in Global Viral. Totdata, videoclipul a fost catalogat drept #hitoftheweek de catre MTV Hits garantandu-i cele mai multe difuzari intr-o saptamana. Clipul a fost conceput si regizat chiar de catre Melanie si a adunat mai bine de 5.5 milioane de vizualizari pe YouTube.

"Cry Baby” este considerat unul dintre cele mai inventive albume de debut din ultimii ani, o colectie de neuitat de piese pop provocatoare interpretate sub forma unui basm modern, completat de ilustratii de poveste si de o structura dramatica menita sa conduca ascultatorii intr-o calatoarie intunecata prin intermediul personajului care da si titlul discului.

Apreciata de catre publicatii precum Noisey, New York Newsday, SPIN, NYLON si multe altele pentru talentul sau de artist complet, Martinez se pregateste acum de un turneu american, "The Cry Baby Tour”, programat sa inceapa pe 26 august.

Cry Baby include hiturile "Carousel” si "Dollhouse” care au fost initial incluse pe EP-ul sau de debut. Videoclipul "Dollhouse” care a fost conceput, co-regizat si co-produs de Martinez, s-a dovenit a fi un fenomen online inregistrand peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pe de alta parte, "Carousel” a atins si el performantele predecesorului dupa ce a aparut pe coloana sonora a variantei extinse de trailer a popularului serial American Horror Story: Freak Show.
Mai multe stiri despre: lansare album  album nou  Topul Billboard 200  topuri muzicale 
Publicat pe 25 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram