BestMusic.ro » Stiri »   Melting Dice lanseaza "Ochi in ochi"

  Melting Dice lanseaza "Ochi in ochi"


Saptamana trecuta trupa timisoareana Melting Dice a lansat primul single de pe urmatorul album de studio. Piesa se numeste ‚Ochi in ochi’ si este un cantec despre incredere, despre persoanele din jurul nostru cu care ne conectam instant dincolo de cuvinte sau gesturi.

Piesa ‚Ochi in ochi’ este insotita de un videoclip disponibil pe canalul de YouTube al trupei si se poate viziona si mai jos in articol.

‚‚"Ochi in ochi" spune povestea unui refugiu pe care il gasim in privirea omului de langa noi, acela cu care nu trebuie schimbate cuvinte pentru a comunica, acela care intelege dincolo de ce spunem, acela care aude si ce nu spunem si care, uneori, locuieste in oglinda si ne vegheaza de acolo." declara Bogdan Cotirta, solistul Melting Dice.

Piesa este scrisa de Bogdan Cotirta, mixul si masterul sunt semnate de Flavius Vutan. Este disponibila pentru streaming si download pe toate platformele de distributie digitala aici.

Despre Melting Dice

Muzica Melting Dice poate fi numita rock alternativ, dar nu e doar atat; timbrul vocal si interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce intr-o zona grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, in timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitara suna modern, abraziv, completand fundamentul oferit de versurile enigmatice.

In 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu national de promovare. Materialul contine zece piese, compozitii proprii ale trupei, compuse in perioada 2014 - 2016. Cel de-al doilea material de studio, EP-ul "Mat deschis” a fost lansat la sfarsitul anului 2020 si este un material muzical de tranzitie intre sound-ul de pe primul album si cel la care se lucreaza in prezent, intre componenta initiala a trupei si formula de azi, un material necesar in procesul de maturizare al formatiei.

Melting Dice inseamna:

Bogdan Cotirta (voce, chitara)

Cristi Paros (clape)

Freddy Paros (bas)

Sorin Ghinita (tobe)

Pagina de Facebook a trupei o regasiti aici si cea de instagram aici.

Mai jos puteti asculta noua piesa trupei.
Publicat pe 06 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram