BestMusic.ro » Stiri » „Meninas Morenas” este single-ul pe care Ovidiu Lipan Tandarica, Admiral C4C si Jessie l-au pregatit pentru vara aceasta  

„Meninas Morenas” este single-ul pe care Ovidiu Lipan Tandarica, Admiral C4C si Jessie l-au pregatit pentru vara aceasta
 


Ovidiu Lipan Tandarica, muzician, compozitor si baterist renumit, cunoscut ca membru a doua formatii marcante de muzica rock, colaboreaza cu Admiral C4C si Jessie pentru "Meninas Morenas”, o piesa de vara, cu ritmuri latino ce te cucereste chiar de la primul beat. Prin muzica ce imbina elemente electronice si dancehall si versurile compuse de catre Ovidiu Lipan Tandarica si Alexandru Malsch, "Meninas Morenas” te poarta printr-o calatorie tropicala, unde distractia, buna dispozitie si petrecerile merg mana in mana.

De-a lungul carierei sale, Ovidiu Lipan Tandarica a dus muzica sa in spectacole internationale din Europa, America de Nord si America Latina si a colaborat cu Fanfara 10 prajini, cu Gheorghe Zamfir si Grigore Lese, dar si cu multi alti artisti consacrati.

In 2003, la implinirea varstei de 50 de ani, Ministerul Culturii i-a oferit artistului Premiul de excelenta pentru intreaga activitate, iar in 2007 a fost decorat cu Meritul Cultural in grad de Ofiter. A fondat impreuna cu Mircea Baniciu si Josef Kappl Pasarea Rock, iar in concertele sustinute are propriul sau "moment de exprimare” cu solo de tobe, care tine uneori si 10 minute.

Admiral C4C a primit in 2015 "Honorary Awards of Merit and Excellence” in cadrul Africans in Diaspora Merit Awards (Amsterdam, Olanda), premiu obtinut pentru numeroasele contributii in entertainmentul european. Admiral C4C a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun proiect international” la Premiile BEFTA din Marea Britanie in 2010 si in 2013 a castigat titlul de "Cel mai bun cantaret reggae si dancehall”, la Nigeria Music Awards. In 2014, artistul a lansat alaturi de Cat Music single-ul si videoclipul "Boom Bang”, un featuring cu Roxana Nemes, dar si un nou album care include piese reggae, dancehall, cu influente electro-pop si house.

Pe langa single-urile pe care le-a lansat ("Cum sa te uit”, "O mie”, "Regret”, "Intoarce-te acasa”), Jessie este pasionata sa scrie si sa compuna muzica. Jessie s-a alaturat si echipei Radio Gold FM, unde a inceput o cariera in lumea radioului, iar din 2021 modereaza emisiunea "Golden Hour cu Jessie”.

Mai jos puteti asculta noua melodie.
Publicat pe 28 Aprilie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram