BestMusic.ro » Stiri » Andra, George Zafiu si Vlad Petreanu merg la film cu 100 de fani.

Andra, George Zafiu si Vlad Petreanu merg la film cu 100 de fani.

Andra, George Zafiu si Vlad Petreanu merg la film cu 100 de fani.

Joi, 29 ianuarie, va fi o premiera in cinematografele din Romania: se va realiza cel mai mare grup de prieteni care merge la o premiera de film, peste 100 de persoane. Printre ele, Andra si realizatorii matinalului Europa FM, Desteptarea, George Zafiu si Vlad Petreanu.

Ideea de a o scoate pe Andra la film le-a venit baietilor in decembrie anul trecut cand, intr-un interviu in studio la Desteptarea, cantareata a marturisit ca daca ar avea timp liber i-ar placea foarte foarte mult sa mearga la film.

In aceasta dimineata, Zafiu si Petreanu au sunat-o pe Andra ca sa o invite la film, pentru saptamana viitoare, odata cu 100 de fani, ai ei sau ai matinalului Europa FM.

Cum se pot inscrie fanii?

Din 22 pana pe 26 ianuarie ei trebuie sa incarce o inregistrare cantand un refren al unei piese Andra pe pagina de Facebook Radio Europa FM (https://www.facebook.com/europafmromania ), adaugand si hashtagu l#cuAndraLaFilm. Pe 27 ianuarie in Desteptarea sunt anuntati castigatorii unei seri de neuitat alaturi de Andra la filmul "Mordecai", regizat de David Koepp.

Desteptarea, matinalul no.1 in Romania, va trimite la film cu Andra, face cinste cu pop corn si suc si… e pregatit sa va ofere autografe si amintiri nepretuite cu vedetele voastre preferate Andra, George Zafiu si Vlad Petreanu.
Mai multe stiri despre: filme 
Publicat pe 22 Ianuarie 2015 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu