BestMusic.ro » Stiri » Metallica a facut istorie aseara: cei mai multi spectatori pe Arena Nationala!

Metallica a facut istorie aseara: cei mai multi spectatori pe Arena Nationala!


Trupa Metallica a concertat aseara, 14 august pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul turneului WorldWired. Rockerii iconici au ales Romania pe lista destinatiilor europene din turneul de promovare al noului album, Hardwired... to Self-Destruct.

Metallica a revenit in Romania cu piese noi de pe cel de-al 10-lea album, dar si cu melodiile legendare care i-au consacrat. Concertul a fost inca o dovada a impactului trupei asupra istorii muzicii mondiale. Seara a debutat cu cele doua trupe din deschidere, Ghost si Bokassa. Acestia au concertat intre 17:45 si 19:45, iar Metallica a urcat pe scena in jurul orei 20:30.
Fanii din Romania au trait o seara unica alaturi de trupa si au fost rasplatiti cu "De vei pleca”, o piesa romaneasca a faimoasei trupe IRIS, interpretata in exclusivitate de trupa americana. Mai mult, Metallica a proiectat steagul national al Romaniei pe ecrane, ca un semn de respect pentru fanii lor.
Experienta a fost un mix de emotie si tehnica instrumentala exemplara care au demonstrat inca o data statutul legendar al trupei. Productia de aseara a fost una grandioasa: echipamentele aduse in tiruri de mare capacitate au creat o scena electrizanta, in ton cu universul rock Metallica. Un fundal perfect pentru setlist-ul din Bucuresti, printre care: "Unforgiven", "Now that we’re dead", "Moth into flame", "Saint Anger", "Master of Puppets”, "Enter Sandman”.
Show-ul din Romania a doborat orice record de vanzari: cea mai mare prezenta pe Arena Nationala la un concert, 50.244 spectatori. Turneul trupei a inceput in mai si a inregistrat vanzari de peste 1.5 milioane de bilete in 25 de concerte din Europa. Turneul Worldwired se inchide in Germania in luna august.
Evenimentul a fost organizat de Emagic si Live Nation
Foto: Ana Maria Meiu, MetallicaPublicat pe 15 August 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram