BestMusic.ro » Stiri »   Mihai Cosmescu lanseaza cel de-al doilea single, „Who Knows Where”

  Mihai Cosmescu lanseaza cel de-al doilea single, „Who Knows Where”


Mihai Cosmescu a lansat un nou single, cel de-al doilea din cariera sa, numit "Who Knows Where”. Muzica si versurile sunt scrise de Mihai Cosmescu, piesa este produsa de Andrei Grigore la Demisec Records, iar de mix si master s-a ocupat Marian Nica.

Despre noua sa piesa, "Who Knows Where”, Mihai declara: "Piesa asta, ca de fapt tot albumul, pentru mine, are doua mari teme: puterea si atemporalitatea. Puterea de a trece peste lucrurile care vin peste tine, peste cine esti, dar care in acelasi timp au si efectul de a te face ceea ce esti, si atemporalitatea faptului ca unele lucruri nu se uita niciodata, sunt in acelasi timp trecut, prezent si viitor: cine stie unde".

"Who Knows Where” va face parte de pe albumul de debut al lui Mihai, aflat in lucru la Demisec Records.

Mihai Cosmescu a inceput sa cante, vocal si mai apoi la chitara, de mic, in timp adaugand si pianul la lista de "jucarii", cum le numeste el. Este interpret si compozitor, a participat la festivaluri de folk si rock, in 2006 punand in scena, la Pitesti, spectacolul "Transacoustic Dream" - un concept autobiografic care trecea de la chitara clasica la folk, apoi la rock'n'roll si rock.

Din 2006 locuieste in Bucuresti, unde a facut parte, de-a lungul anilor, din proiecte solo, apoi din trupa Ten Times Treason, impreuna cu Andrei Grigore, proiectul The Division of Joy alaturi de Janin Pasniciuc si Andreea Verde, iar acum, dupa o pauza considerabila, s-a reunit cu Andrei si Navi Grigore, cu care, la Demisec Records, compune, canta si se joaca. Primul lui single solo, intitulat "Free", a aparut in 2022.

Pe Mihai il puteti gasi pe Instagram si pe Youtube.

"Who Knows Where” este acum disponibil pe toate platformele digitale de streaming si download aici.

Mai jos puteti asculta noua piesa a artistului.
Publicat pe 17 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram