BestMusic.ro » Stiri » Mihai Morar - Nu vreau sa traiesc intr-o tara care permite comertul de moarte

Mihai Morar - Nu vreau sa traiesc intr-o tara care permite comertul de moarte

Mihai Morar - Nu vreau sa traiesc intr-o tara care permite comertul de moarte

Prezentatorul Radio ZU, Mihai Morar, considera ca nu este normal sa traim intr-o tara care permite legal comertul de moarte.

In cursul zilei de luni, 14 februarie, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au organizat un protest impotriva deciziei de deschidere a magazinelor de vise.

Peste 2000 de oameni au venit sa protesteze impotriva acestei decizii in Piata Victoriei, acolo unde s-a aflat si Puya, cel care a semnat imnul campaniei.

"Noi am plecat in aceasta revolta dintr-un strigat de durere, dupa ce am citit intr-un ziar ca o instanta din Romania hotaraste redeschiderea magazinelor de vise, dupa ce patronii acestor magazine au dat in judecata consiliul local care le inchisese.

Nu mi se pare normal sa traiesc intr-o tara care permite comertul de moarte la drumul mare, vis-a-vis de scoli, la coltul blocului s.a.m.d.

Prin aceasta campanie in primul rand am informat, in al doilea rand o panica tot am bagat in autoritati care au spus ca vor lucra la asta. Eu nu cred in buna lor intentie.

Abia cand o sa vad inchise magazinele o sa le spun bravo", a spus Mihai Morar intr-un interviu acordat siteului vedeta.ro.
Mai multe stiri despre: droguri  campanii 
Publicat pe 15 Februarie 2011 , de Laura Galan

Adauga un comentariu