BestMusic.ro » Stiri »  Mihail va lansa albumul de debut "To Whom We Return"

 Mihail va lansa albumul de debut "To Whom We Return"


Mihail lanseaza primul album din cariera sa pe 23 februarie 2023. Intitulat "To Whom We Return", albumul cuprinde piesele "MoonTalks" si "Chosen One", lansate anterior de artist.

Artistul s-a izolat intr-o cabana pe lacul Tarnita in 2019,pentru a lucra la noul material. Procesul de creatie al noului disc a reprezentat totodata o calatorie initiatica pentru Mihail, care a renuntat la delimitarile impuse de genurile muzicale pentru a-si reinventa sound-ul cu fiecare noua piesa.

Odata cu anuntul noului album, artistul a publicat si un clip cinematic. Materialul video surprinde in imagini ceea ce albumul surprinde in note muzicale, dand nastere astfel la o poveste atat auditiva, cat si vizuala.

Cantaret si producator, Mihail este unul dintre primii artisti de pop experimental care au reusit sa cucereasca topurile de muzica mainstream din Romania. Dupa un debut mai timid cu primele piese, Mihail a lansat in 2015 "Ma ucide ea", piesa care a deveni hit national, stand pe prima pozitie in topurile muzicale saptamani la rand.

Doi ani mai tarziu, in 2017, Mihail a lansat piesa "Who You Are", melodie care a cucerit topurile din Romania dar si din Italia, devenind in 2018 cea mai difuzata piesa internationala din Italia, piesa care are in acest moment peste 18 milioane de stream-uri pe Spotify.
Publicat pe 12 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram