BestMusic.ro » Stiri » Mika vine la Orange Summer Party

Mika vine la Orange Summer Party


Orange Summer Party este un eveniment de vara marca Orange, cu intrarea libera, care va avea loc sambata, 24 iulie, de la ora 19:30, pe plaja H2O din Mamaia. Artistul britanic Mika va fi si el prezent, cu un show special pentru fanii sai din Romania.

In cazul in care nu gasesti resursele necesare sa ajungi la mare in week-end-ul concertului, Orange iti ofera solutia. Daca esti client al retelei, efectueaza o reincarcare a contului cu minimum 7 euro si poti castiga, prin tragere la sorti, o excursie la evenimentul de pe litoral.

Premiile constau in deplasarea cu elicopterul pentru trei persoane de la Bucuresti la Mamaia si cate o noapte de cazare pentru acestea si pentru cate un insotitor, respectiv 20 de premii care presupun transportul dus-intors cu autocarul la eveniment si cate o noapte de cazare pentru doua persoane.

Mai mult, Orange lanseaza pe piata o oferta inedita care permite clientilor sai sa asculte muzica nelimitat atat online cat si pe telefonul mobil.

Clientii inscrisi in programul Orange Young care efectueaza o reincarcare a cartelei PrePay cu minimum 7 euro isi pot alege muzica preferata din mii de piese disponibile in Music Box pe nelimiteaza-te.ro si isi pot crea playlisturi pe care le pot asculta atat online cat si pe mobil.

De asemenea, pot trimite prietenilor playlisturile prin prin e-mail, SMS ori prin intermediul retelelor sociale. Pentru a le asculta pe telefonul mobil, este suficient ca prietenii sa sune gratuit de pe numarul Orange la numarul 389, sa introduca apoi codul primit in invitatie si sa isi conecteze castile la telefon.

Oferta este realizata in parteneriat cu Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume, cu care Orange colaboreaza din anul 2007 pentru a oferi continut digital muzical clientilor sai.

`Pentru cei mai tineri dintre clientii nostri PrePay este important sa isi poata lua cu ei muzica preferata oriunde si oricand. Acum o pot asculta nelimitat, fie pe mobil, fie online, fara sa isi faca griji legate de spatiul de stocare sau de compatibilitatea telefonului cu diverse aplicatii. Suntem incantati ca le putem oferi posibilitatea sa isi aleaga muzica preferata dintr-un catalog cu mii de piese ale unor artisti internationali de top, sa isi creeze playlisturi, sa le asculte si sa le trimita prietenilor`, a declarat Corina Nita, Youth Proposition Manager Orange Romania.Mai multe stiri despre: concert mika romania  orange summer party 
Publicat pe 23 Iunie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram