BestMusic.ro » Stiri »  Mike Posner lanseaza piesa, „Prince Akeem” feat. Wiz Khalifa

 Mike Posner lanseaza piesa, „Prince Akeem” feat. Wiz Khalifa

 Mike Posner lanseaza piesa, „Prince Akeem” feat. Wiz Khalifa

Mike Posner , cunoscutul producator, compozitor si interpret, nominalizat la Grammy, lanseaza o noua piesa, "Prince Akeem”, care marcheaza colaborarea neasteptata dintre el si Wiz Khalifa.

"Prince Akeem” succeda lansarea din luna ianuarie a videoclipului piesei "Move On”, extrase de pe albumul "A Real Good Kid”, cel de-al treilea album semnat Mike Posner. Piesele albumului vorbesc despre felul in care Mike Posner a fost obligat sa accepte toate incercarile pe care viata i le-a trimis in ultima perioada.

Acesta este albumul care ii scoate in evidenta calitatile de povestitor prin muzica, Mike reusind sa surprinda in piesele sale mesajul principal al intregului material: toate inceputurile se regasesc in cele mai tragice sfarsituri.

Tot procesul de scriere, inregistrare si masterizare al albumului a durat mai bine de doi ani. Unul dintre motivele pentru care a durat mai mult, tine si de faptul ca Mike a trebuit sa aiba grija de tatal sau, in ultimele luni de viata. Albumul spune povestea vietii sale, in care a trebuit sa se confrunte si cu iubirile pasionale, pierderile si, in ultimul caz, acceptarea.
Publicat pe 09 August 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu