BestMusic.ro » Stiri »  Miley Cyrus anunta lansarea unui nou single, intitulat "Flowers"

 Miley Cyrus anunta lansarea unui nou single, intitulat "Flowers"


Miley Cyrus, artista de 30 de ani din S.U.A., a scos recent doua clipuri teaser care anunta lansarea unei piesei noi, intitulata "Flowers".

Piesa "Flowers" urmeaza sa fie lansata oficial pe 13 ianuarie 2023. Miley a facut anuntul in timpul unei petreceri de Anul Nou pe care a gazduit-o alaturi de Dolly Parton.Petrecerea artistelor a fost difuzata in direct pe NBC.

Pe parcursul transmisiunii live de doua ore, Cyrus a interpretat mai multe cantece, inclusiv duete - "Let's Dance" cu David Byrne, "Wrecking Ball" si "I Will Always Love You" cu Dolly Parton, "Stars Are Blind" cu Paris Hilton, si "Midnight Sky" cu Fletcher.

"Flowers", noua piesa semnata de Miley, a fost anuntat prin doua teasere. Primul teaser o arata pe Miley intr-o tinuta aurie metalizata iar cel de-al doilea clip o prezinta pe Miley intr-un costum de baie.

Miley Ray Cyrus (pe numele adevarat Destiny Hope Cyrus, n. 23 noiembrie 1992, Nashville, Tennessee, Statele Unite ale Americii) este o cantareata si actrita americana. Miley Cyrus este una dintre cele mai cunoscute cantarete din S.U.A si este cunoscuta pentrul rolul ei din seria Hannah Montana.Artista a scos 8 albume de studio pana in acest moment, ultimul fiind lansat in 2020- "Plastic Hearts". De asemenea, Miley a scos si un album live, in 2022, intitulat: "Attention: Miley Live".

Mai jos puteti urmari cele doua teasere ale piesei noi semnate Miley.
Publicat pe 04 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram