BestMusic.ro » Stiri »   Miley Cyrus va lansa noul album "Endless Summer Vacation" maine pe 10 martie

  Miley Cyrus va lansa noul album "Endless Summer Vacation" maine pe 10 martie


Miley Cyrus ne pregateste un nou album, intitulat "Endless Summer Vacation" care va fi lansat maine pe 10 martie.

Noul album este impartit in doua parti, denumite "AM" si "PM". Este al optulea LP din discografia artistei si contine 11 piese. Albumul va fi lansat prin Columbia Records si poate fi deja precomandat online de aici. "Flowers" a fost primul single de pe acest material, single care a debutat in luna ianuarie si a devenit rapid un real succes.

Astfel cum spuneam, "Endless Summer Vacation", jumatate din el este "AM", o dimineata incarcata de energie si presarata cu potential. Apoi vine partea "PM", in care latura salbatica a artistei se descatuseaza completand perfect prima parte a albumului.

Noul album al artistei a fost inregistrat in LA si produs de catre Greg Kurstin, Kid Harpoon, Mike WiLL Made-It si Tyler Johnson.

Tracklist-ul include:

Flowers
Jaded
Rose Colored Lenses
Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)
You
Handstand
River
Violet Chemistry
Muddy Feet (feat. Sia)
Wildcard
Island
Wonder Woman

Miley a inregistrat recent un real record in Marea Britanie cu single-ul nou "Flowers" care a ocupat locul intai in topuri timp de 7 saptamani.

Cyrus isi va promova noul album cu un concert acustic special care va fi lansat pe Disney+ maine pe 10 martie 2023. Show-ul artistei va include si un interviu si un duet special astfel ca va invitam sa o urmariti maine pe artista.
Publicat pe 09 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram