BestMusic.ro » Stiri »   MIRA a lansat un simgle insotit de clip, "Cineva"

  MIRA a lansat un simgle insotit de clip, "Cineva"

  MIRA a lansat un simgle insotit de clip, "Cineva"

Desi in realitate MIRA traieste o frumoasa poveste de dragoste, artista impartaseste cele mai personale experiente ale sale si vrea pe "Cineva” in cel mai nou clip al sau.

Artista canta pentru cei care au inima franta, insa aleg sa creada ca dragostea este cel mai frumos sentiment si cauta o inima care le va deveni casa si ii va incalzi seara de seara.

Piesa face parte din primul album din cariera MIREI ce urmeaza sa fie disponibil la inceputul anului viitor. Compusa de catre artista alaturi de Florian Rus, Bogdan Todor, Ionut Marius Vasilache si Alex Parker, "Cineva” dezvaluie un mesaj aparte, ca un "strigat" de dragoste si dor pentru toti cei care au pierdut iubirea, dar nu renunta la speranta.

"Cineva" este cea mai personala piesa de pana acum. Cred ca este prima data cand ma simt asa de expusa in ceea ce priveste viata mea personala, de la versuri pana la clip. A fost scrisa intr-o perioada in care ma simteam foarte singura si abandonata. M-am dus intr-o zi la studio si i-am zis lui Florian Rus ca trebuie sa cant despre ceea ce simt in acel moment si a iesit aceasta piesa sensibila. Videoclipul de asemenea a aratat viata mea, din spatele artistului MIRA si ii multumesc lui Kobzzon ca mi-a conturat ideea atat de frumos", povesteste artista.
Publicat pe 18 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu