BestMusic.ro » Stiri »   MIRA lanseaza "Zero absolut"

  MIRA lanseaza "Zero absolut"

  MIRA lanseaza "Zero absolut"

Dupa "De ce”, "O privire”, "Plus si minus” si "Invata-ma”, hituri ce se vor regasi pe primul album din cariera, MIRA lanseaza "Zero Absolut”, o poveste muzicala sensibila si emotionanta despre dragoste, pentru toti cei care simt ca au inimile frante si sufletele zdrobite.

Compus de catre Alex Pelin, Radu Parvulescu, Andy Platon, Maria Voiculescu si Amadeo Chiriac, single-ul "Zero absolut” este despre puterea de a renaste din propria cenusa. Atunci cand iubirea se sfarseste, incerci sa iti "ingheti” sufletul pentru ca durerea sa nu invadeze inima. Videoclipul regizat de Ciolpan completeaza prin imagini mood-ul piesei si dezvaluie o alta latura a MIREI, una vulnerabila in fata sentimentelor, dar indeajuns de puternica sa-si redescopere forta de a continua si de a lupta pentru fericire. Artista apare in mai multe ipostaze, iar una dintre ele este alaturi de un vultur, considerat vanatorul suprem al aerului si un simbol al luminii.

"Ma bucur foarte tare sa va dezvalui cea de-a cincea piesa de pe album. Este o poezie muzicala, i-as zice eu si abia asteptam sa o ascultati si voi. Am pregatit si versiunea acustica pe care o sa v-o prezint curand”, spune MIRA.
Publicat pe 13 Octombrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu