BestMusic.ro » Stiri » Miriam Amat si Carine lanseaza "Rendez Vous"

Miriam Amat si Carine lanseaza "Rendez Vous"

Miriam Amat si Carine lanseaza "Rendez Vous"

Miriam Amat si Carine colaboreaza pentru prima oara si lanseaza "Rendez Vous”, un single cu versuri in franceza si engleza, ce este insotit de un videoclip ce pune in evidenta senzualitatea si sarmul celor doua artiste.

Pentru Miriam este prima oara cand lucreaza cu producatori si compozitori romani, iar experienta a fost una inedita pentru ea.

"Rendez vous" este un proiect international, cu un sound melodic care subliniaza prin ritmul sau influentele muzicii orientale. O parte din videoclip am filmat-o chiar in Almeria, orasul in care locuiesc eu. A fost foarte tare ca am putut surprinde peisaje diverse, extraordinare, cu munti, mare si desert”, povesteste Miriam.

"Desi nu este prima mea colaborare cu un DJ, dat fiind faptul ca este un proiect international, emotiile nu s-au lasat asteptate. Am trait un amalgam de experiente placute, incepand cu locul in care s-a demarat actiunea clipului, aceeasi locatie unde s-a filmat si «Exodus: Gods and Kings», pana la frumoasa prietenie care s-a creat intre mine si Miriam. Cu siguranta, drumurile noastre nu se despart aici", adauga Carine.

Compusa de catre Catalin Tamazlicaru, Alexandru Antonescu, Razvan Dediu, Alexandru Cotoi si DJ SAVA, "Rendez Vous” este un single fresh, cu versuri ce-ti raman intiparite in minte. In regia lui Alex Volintiru, videoclipul a fost filmat in unele dintre cele mai spectaculoase si exotice zone din Almeria, dar si in desertul Tabernas, loc in care a fost produs celebrul film "Exodus: Gods & Kings”, lansat in anul 2014.

Recunoscuta pentru set-urile sale, Miriam Amat a inceput sa produca muzica in 2011 pentru a putea fi cat mai aproape de publicul sau. Nascuta in Málaga (Spania), artista in varsta de 28 de ani a impartit scena de-a lungul timpului cu artisti precum Juan Magan, R3hab si multi altii. Pana in prezent, Miriam a mixat in cadrul unora dintre cele mai populare festivaluri din sudul Spaniei.
Publicat pe 31 Iulie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu