BestMusic.ro » Stiri »  MMB Showcase, un festival care aduce artisti in ascensiune din Romania si din intreaga lume

 MMB Showcase, un festival care aduce artisti in ascensiune din Romania si din intreaga lume

 MMB Showcase, un festival care aduce artisti in ascensiune din Romania si din intreaga lume

Mastering the Music Business- Showcase va avea loc intre 6 si 8 septembrie la Club Expirat in Bucuresti si printre primele confirmari se numara trupe si artisti din Romania, Franta, Cehia, Norvegia, Israel, Portugalia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Ucraina si Moldova.

Timp de trei zile, in perioada 6 - 8 septembrie, Clubul Expirat va gazdui o noua editie a MMB Showcase Festival- festivalul ne aduce artisti din toate genurile muzicale care vor concerta atat in fata profesionistilor domeniului de pe plan local si european, prezenti la conferinta Mastering the Music Business – oportunitate care le-ar putea aduce viitoare colaborari - dar si in fata publicului neparticipant la conferinta, dar dornic sa descopere voci si acorduri fresh.

Peste 15 formatii vor lua parte la editia MMB Showcase din acest an, iar printre primele nume confirmate se numara: Zimbru (Romania), E-an-na (Romania), HVNDS (Romania), IOVA (Romania), Groove Garden (Romania), AIKO (Cehia), Subterranean Masquerade (Israel), Catalina Cara (Moldova), IVA (Bulgaria), krapka; KOMA (Ucraina), Labotanique (Franta), Sturle Dagsland (Norvegia), Woodstock Barbie (Ungaria), :Papercutz (Portugalia) si KOIKOI (Serbia). Intrarea la Festival este libera, in limita locurilor disponibile iar accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00.

"Industria muzicala are si ea hibele ei, iar una dintre ele este dificultatea cu care un artist, o trupa la inceput de drum reuseste sa ajunga in atentia marilor case de discuri, festivalurilor locale sau internationale, ba chiar in atentia publicului larg. Un festival de showcase-uri poate rezolva o parte din aceasta problema si ne bucuram enorm ca am reusit si anul acesta sa dam sansa unor trupe cu super mult potential sa-si expuna muzica in fata profesionistilor din industrie, dar si a publicului", a declarat Cosmin Ionescu, Music Program Director la MMB Showcase.

MMB Showcase Festival este festivalul asociat conferintei Mastering the Music Business care, vreme de trei zile, in perioada 6-8 septembrie, va aduce la Bucuresti profesionisti de top ai industriei muzicale romanesti si internationale. Mastering the Music Business este un eveniment organizat de Asociatia Romanian Artists Worldwide, sustinut de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation) si co-finantat prin programul Europa Creativa al Uniunii Europene.
Publicat pe 27 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram