BestMusic.ro » Stiri » Moonlight Breakfast la WonderDay 2014

Moonlight Breakfast la WonderDay 2014


Moonlight Breakfast, cea mai apreciata trupa autohtona din zona soul, jazz, electro, completeaza programul WonderDay, Bazooka, Christie, Adita si Printzu alaturandu-se astfel unor artisti ca Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor sau Tape Five intr-una dintre cele mai asteptate zile ale acestei veri: 29 iunie – o zi a minunilor ce se va desfasura pe fascinantul domeniu al Palatului Mogosoaia.

Castiga o invitatie dubla la WonderDay 2014

Pasare rara pe scenele bucurestene, Moonlight Breakfast revine in Romania pentru un concert deosebit, in cadrul unui eveniment cel putin la fel de special. Celebra pentru sound-ul extrem de bine conturat, un "retroelectro” cum insasi cei patru membri il descriu, trupa a capatat rapid notorietate si dincolo de granitele tarii fiind astazi una dintre cele mai cunoscute trupe romanesti de jazz, la nivel international. Povestea lor a inceput odata cu concertul din deschiderea show-ului pe care Jamiroquai l-a sustinut in Mamaia, in vara anului 2011. Vara aceea a continuat cu prezente la doua festivaluri din sud-estul Europei: Summer Well (Romania) si Spirit of Burgas (Bulgaria), urmand numeroase alte cantari in deschiderea unor artisti cunoscuti precum Hurts, Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, Selah Sue, Waldek sau Daddy G (Massive Attack). Vocea distinctiva a solistei Christie precum si intregul pachet instrumental au reprezentat elemente definitorii in imaginea muzicala a trupei, devenita astazi nu doar recognoscibila ci si foarte apreciata.

Primul album al trupei, intitulat Shout a fost lansat in cadrul unui concert cu peste 3000 de spectatori, cifra impresionanta pentru o trupa aflata la debut discografic, materialul bucurandu-se de numeroase recenzii laudative. In 2013, o versiune digitala a albumului a fost lansata si in afara tarii, piese printre care "Still”, "Shout”,"Play","Hello","No More", "Hard Times", "Champagne", "Carry Me", "Silent Disco", "My Baby” intrand in playlistul mai multor radiouri europene. De altfel, SuperFly FM, un cunoscut post de radio din Austria, a inclus Shout in randul celor mai bune albume ale anului. Treptat s-au intetit si concertele, Moonlight Breakfast trecandu-si in CV o prezenta la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Socci, editia 2014, dar si in cadrul unor festivaluri internationale de muzica printre care: Vienna International Dance Festival Impulstanz 2013 (Austria), United Islands Festival 2013 (Cehia) sau Open Jazz Fest 2013 (Slovacia).

Tot in 2013, cei patru membri ai trupei au ales sa se mute in Viena, fara ca tara natala sa lipseasca din noul lor parcurs muzical. Astfel ca, vara aceasta, Moonlight Breakfast revine in Romania cu un show special, in cadrul WonderDay – primul eveniment concept din Romania. Sustinut de Volksbank si Silva, WonderDay se va desfasura pe 29 iunie, la Palatul Mogosoaia, asteptandu-si publicul intr-o lume de fascinanta presarata cu elemente fantastice, de poveste!

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

Regular: 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile

Copiii cu varste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniati de cel putin un adult. Mai multe noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.
Mai multe stiri despre: going out  muzica 2014  wonderday 2014  concere 2014 
Publicat pe 04 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram