BestMusic.ro » Stiri »   MUSTParty la Casa Doina! Feerie de toamna cu must si pastrama, protap si vinuri alese! 

  MUSTParty la Casa Doina! Feerie de toamna cu must si pastrama, protap si vinuri alese! 

  MUSTParty la Casa Doina! Feerie de toamna cu must si pastrama, protap si vinuri alese! 

Casa Doina sarbatoreste toamna cu MUSTParty - festivalul mustului care va curge fara oprire alaturi de gratare, pastrama, protap si barbeque, placinte de sezon si gogosi fierbinti. Voia buna, povestile rasetele si distractia vor fi alimentate de muzica live si degustari de vinuri de la Crama Oprisor.

Incepand cu 7 octombrie, gradina unuia dintre cele mai frumoase restaurante din Bucuresti se transforma intr-o feerie autumnala care celebreaza incheierea unui sezon extraordinar de ospaturi, petreceri si evenimente memorabile si intampinarea noului sezon. MUSTParty incepe luni, la ora 18.00 si dureaza pana vineri, 11 octombrie.

Mustul facut pe loc din struguri proaspat zdrobiti, veniti din inima Olteniei, de la Crama Oprisor, da tonul evenimentului, deschizand apetitul pentru bucatele de traditie, pregatite in bucataria restaurantului si trufandale romanesti de la Matache Macelaru .

"Garantam un adevarat desfat si rasfat al tuturor simturilor, de la care nu va veti mai da plecati!”, spun reprezentantii restaurantului.

Wonder Tale Story in Gradina la Casa Doina:

- Must proaspat la discretie

- Purcelus si berbecut la protap, pastrama, barbeque, mititei si mamaliguta. Gogosi si placinte de sezon - Casa Doina

- Carnati, ciolan, toba, cotet haiducesc si alte bunatati traditionale - Matache Macelaru

- Degustari de vin La Cetate, Smerenie, Jiana Rose - Crama Oprisor

- Live music

Luni, miercuri si vineri, de la ora 19.00, Trupa Friends va antrena oaspetii cu unele dintre cele mai indragite coveruri, iar marti si joi, de la aceeasi ora, Theodor Pana Band au pregatit momente speciale pentru acest eveniment.

Sunt asteptati toti iubitorii de going out, mese si petreceri intre prieteni si cu cei dragi!

Accesul se face pe baza de bratari care includ mancarea, mustul la discretie, degustarile de vin si entertainmentul. Pret bratara: 180 lei/persoana/zi. *

Rezervari: 021.222.67.17 / 0745.009.009

*Bauturile nu sunt incluse.
Publicat pe 04 Octombrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu