BestMusic.ro » Stiri »  NesteA  a lansat singleul "Povestea Noastra"

 NesteA  a lansat singleul "Povestea Noastra"


NesteA impreuna cu echipa Impress ART Management, a lansat la Neatza cu Razvan si Dani, cel mai nou single, intitulat "Povestea Noastra”. Single-ul a fost produs de echipa UnderVibe Records iar versurile au fost compuse chiar de artista, pe baza unei povesti de iubire traite intr-o vara.

"Povestea Noastra, este o piesa ce exprima exact ceea ce a ramas dupa o iubire de-o vara, atunci cand una dintre persoanele implicate a ramas cu un gust amar deoarece s-a implicat prea mult sentimental. Versurile melodiei au fost scrise de mine, dupa ce in urma unei astfel de iubiri am decis sa imi exprim prin mesajul melodiei exact sentimentele cu care am ramas dar totodata i modul in care o persoana indragostita percepe lucrurile intr-o astfel de relaie. Pentru a descoperi exact sentimentele i trairile acumulate dupa o astfel de "poveste" va invit sa ascultai integral mesajul melodiei!” a declarat NesteA.

Tanara artista, pe numele ei real "Alexandra Nestea” este o leoaica convinsa, de loc din Calarasi care dupa multi ani in care a cochetat cu muzica, teatrul, dansul si a participat la numeroase concursuri (Mamaia Copiilor, Flori de Mai etc) si a facut parte din trupa "Fluturasii” (Les Papillons, cu care a avut numeroase cantari in Franta) s-a hotarat sa se lanseze intr-o cariera solo si asa s-a nascut proiectul NesteA alaturi de echipa Impress ART Management. Primul single,

Nestea - Du-ma Unde Vrei (http://youtu.be/weokLdiQOEg) s-a bucurat de succes atata in randul celor care cred in dragoste cat si in randul dj-ilor si producatorilor care au remixat piesa pentru a o introduce in set-urile cluburilor. In acest moment, artista mai are inca doua piese terminate si mai lucreaza la inca doua.

Facebook NesteA: www.facebook.com/NesteAofficial.ro

Mai jos puteti asculta piesa "Povestea Noastra".

Mai multe stiri despre: lansari  lansari singleuri 
Publicat pe 22 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram