BestMusic.ro » Next Star » Next Star - finala de popularitate: vezi momentele concurentilor (video)

Next Star - finala de popularitate: vezi momentele concurentilor (video)

 
Next Star - finala de popularitate: vezi momentele concurentilor (video)

Denisa Lucan, Teodora Tanasa, Elena Hasna, Andrei si Alyn (Mini Trouble), Valentin Poenariu, Bianca Ionescu & Cosmin Stancu, Bianca Petcu, Denis Draghici, Catinca Popa, Stefan Coman si Mariuca Enache au fost cei 11 concurenti alesi prin vot online pentru a se lupta in finala de popularitate pentru premiul de 5000 de euro. Vedeti in lista din dreapta cum s-au descurcat.

Premiul a ajuns catre Elena Hasna, concurenta cu cel mai mare impact in online dupa participarea la preselectii. Pustoaica a strans peste 1 milion de vizualizari cu momentul sau si a fost mentionata in articole din mai multe tari din Europa.

Marea finala Next Star ii are ca protagonisti pe Lil' Style Junior, Camelia Orleanu, Oana Tabultoc, Vanessa Marzavan, Alex Pirvu, Robert Olaru, Antonia Stoian, Flavius Hosu si Carina Mihaila. merge in marea finala alaturi de Camelia Orleanu, Oana Tabultoc, Vanessa Marzavan, Alex Pirvu, Robert Olaru, Antonia Stoian, Flavius Hosu si Carina Mihaila.

Chiar daca sezonul 2 nu s-a terminat, sambata, 7 decembrie, vor avea loc auditiile pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii, ce va incepe in primavara.

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv  next star finala de popularitate 
Publicat pe 06 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram