BestMusic.ro » Stiri »   Nico & Vinz lanseaza single-ul "Don't Be Afraid"

  Nico & Vinz lanseaza single-ul "Don't Be Afraid"

  Nico & Vinz lanseaza single-ul "Don't Be Afraid"

Duo-ul norvegian, Nico & Vinz, inspira oamenii din intreaga lume prin mesaje pozitive, despre a fi bun si a construi legaturi bazate pe iubire pura, pasiune, iar astazi, 4 iunie 2021, lanseaza single-ul "Don't Be Afraid"

Nicolay "Nico" Sereba si Vincent "Vinz" Deryform formeaza duo-ul norvegian Nico & Vinz (cunoscut anterior ca Envy). Au castigat popularitate in Norvegia dupa ce au lansat hitul "One Song", in 2011. Cariera lor nu a inceput inainte de 2013, cand si-au schimbat numele din Envy in Nico & Vinz si au lansat mega-hitul "Am I Wrong", care are peste 1 miliard de stream-uri pe toate platformele de streaming. Mai tarziu, in acelasi an, au lansat "In Your Arms”, care a castigat, de asemenea, recunoastere internationala si are peste 84 de milioane de ascultari. In 2014, duo-ul a lansat albumul de debut numit "Black Star Elephant”, urmat de single-ul "When the Day Comes”. 2014 a fost un an fantastic pentru baieti, au primit premiul European Border Breakers Award la Eurosonic Festival, au fost invitati la Spellemann Awards (Norwegian Grammys), au finalizat un turneu scandinav si "Am I Wrong” a ajuns pe locul 4 in Billboard Hot 100. Duo-ul a fost prezent si pe piesa "Lift Me Up”, de pe albumul "Listen” al lui David Guetta, din 2014.

Cu peste 1 miliard de stream-uri, multe premii si turnee si un spectacol live in Casa Alba, duo-ul de rap norvegian Nico & Vinz se intoarce acum pe scena mondiala cu tone de muzica, care asteapta doar sa cucereasca inimile ascultatorilor. Dupa ce pandemia a inceput anul trecut, totul s-a schimbat pentru cei doi artisti. Ei fac muzica impreuna de 12 ani si s-au intrebat daca ar trebui sa mearga pe cai separate. Raspunsul a fost nu: au mai multe de spus, mai multi oameni de incurajat, mai multe zambete de adus pe fetele oamenilor.

"Don't Be Afraid" este un cantec despre cum sa faci fata presiunii din viata ta de zi cu zi si sa traiesti la inaltimea tuturor asteptarilor din imprejurimile tale. Mamele lor si-au exprimat in mai multe randuri ingrijorarea fata de ei. In calitate de artisti, exista intotdeauna o multime de priviri, multe opinii si poate fi greu pentru o mama sa-si vada fiul in mijlocul tuturor situatiilor.
Publicat pe 04 Iunie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu