BestMusic.ro » Stiri »  Nicole Cherry si Carla's Dreams au lansat o noua piesa, intitulata "Din cauza ta"

 Nicole Cherry si Carla's Dreams au lansat o noua piesa, intitulata "Din cauza ta"


Nicole Cherry si Carla's Dreams au lansat o noua piesa, intitulata "Din cauza ta", iar aceasta a intrat deja in trending pe locul 18.

"Din cauza ta" poarta semnatura lui Nicole Cherry, Carla's Dreams, dar si Marcel Botezan, Sebastian Barac si Mihai Alexandru Bogdan. Instrumentalul are un beat cu influente orientale si un sunet melancolico-romantic. Versurile ne vorbesc despre o relatie amoroasa cu probleme. Carla's Dreams contribuie cu versuri recitate bland in stil rap, lucru care ne aminteste de inceputul carierei formatiei.

Refrenul piesei ne prezinta cel doi artisti in duet, iar melodia si vocile acestora se unesc pentru a starni emotii ascultatorilor.

Nicole Cherry, artista in varsta de 24 de ani este activa in muzica autohtona din 2013 si a abordat genuri ca pop si reggae. Nicole a devenit foarte cunoscuta in anul 2013 lansand single-ul "Memories", la doar 14 ani. In 2014 aceasta castiga premiul "Zu Music Award" la categoria "Best Breakthrough Artist". De-a lungul anilor a colaborat cu Dorian Popa, Doddy, Connect-R, Joey Montana.Artista a aparut recent in filmul "Romina VTM". De asemenea, Nicole a lansat de curand o serie de piese de pe coloana sonora a aceluiasi film, cateva in colaborare cu Rares Maris. Acesta este la randul sau protagonist in film, alaturi de Nicole.

Ultima piesa lansata de Carla's Dreams a fost "Doar Tu", lansata la final de 2022. Noua piesa in colaboarare cu Nicole Cherry este primul material nou al trupei, din 2023. Tot anul trecut Carla's a colaborat cu Alina Eremia pe piesa "20:29", in calitate de producator. Alte piese lansate in ultimul an de Carla's au fost "Victima" si "Adidasii gri" (care a fost cantata live la radio). Carla's se apropie de o aniversare importanta, deoarece pe 20 ianuarie 2023 se implinesc 11 ani de cand a fost fondat acest proiect muzical, la Chisinau. Primul hit semnat Carla's a fost "P.O.H.U.I.", in colaborare cu Inna. Carla's Dreams este un nume inspirat de personajul Karla, care apare in romanele de spionaj ale scriitorului britanic John Le Carre.

Piesa noua se poate asculta mai jos.
Publicat pe 16 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram