BestMusic.ro » Stiri » Nouvelle Vague vin la Bucuresti in septembrie!

Nouvelle Vague vin la Bucuresti in septembrie!


Nouvelle Vague, celebra trupa care a cucerit lumea cu muzica new wave si bossa-nova, revine pentru a treia oara in Romania in luna septembrie 2022, la Sala Palatului din Bucuresti.

Formatia Nouvelle Vague vine cu ceva special: reinterpretari de piese in stil new wave, punk si post punk ale unor trupe emblematice precum Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths si The Cure.

Piesele Nouvelle Vague au devenit direct hituri si s-au regasit in ultimii 18 ani in playlist-urile cluburilor din toata lumea. Trupa a a colaborat de-a lungul timpului cu artiste talentate si faimoase precum Vanessa Paradis, Phoebe Kildeer, Camille, Nadeah, Melanie Pain, Liset Alea sau Helena Noguerra, colaborari care i-au adus un plus de originalitate si unicitate.

Nouvelle Vague este un grup de artisti din Franta care isi definesc muzica printr-un stil ce se regaseste si in numele trupei, respectiv "new wave”, sau celebrul "bossa nova” din limba portugheza, curent pe care l-au imbogatit de-a lungul timpului cu puternice elemente de punk-rock si chiar post-punk. Cele 7 discuri lansate de trupa, au adus peste un milion de unitati vandute, turnee mondiale si concerte in cele mai importante locatii din lume, precum Royal Albert Hall in Londra, Hollywood Bowl in Los Angeles sau Olympia in Paris.
Publicat pe 16 August 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram