BestMusic.ro » Stiri »   „Nu ma mai” este numele noului single lansat de JO

  „Nu ma mai” este numele noului single lansat de JO


Dupa ce si-a surprins fanii de ziua ei cu "Puerto Rico”, o piesa ce imbina melancolia, dragostea si misterul, JO ne poarta intr-o noua calatorie muzicala. O continuare a hitului "Ma mai ia", lansat impreuna cu Juno in urma cu un an, "Nu ma mai" spune povestea unei inimi ranite si tradate, a carei indoiala isi face simtita prezenta pas cu pas.

Compus de catre Dorian Micu alaturi de Lucian Nagy, Florin Boka si produs de catre Lucian Nagy alaturi de Florin Boka si Liviu Netu, "Nu ma mai” este un single pentru toti cei care au crezut "orbeste” in persoana de langa, dar increderea lor a fost cea inselata.

"Piesa Nu ma mai este una dintre piesele care se vor regasi pe primul meu album Floarea-Soarelui, pe care il voi lansa in anul 2023. Asa cum bine credeti, piesa este o continuare a piesei Ma mai ia in colaborare cu Juno. Sunt fericita ca am lucrat cu toti oamenii minunati din echipa HaHaHa si am reusit sa obtinem acest rezultat”, spune JO.

Artista a cucerit publicul si topurile de specialitate cu piese precum "Lacrimile”, "Noapte polara”, "126” si "Adio”, single lansat de ziua sa de nastere.

In noiembrie 2021, JO a lansat "Iubirea mea”, apoi au urmat "Ma mai ia” (alaturi de JUNO), "Vocea ta”, "Dorul" si "Ploaie de vara”. Vara aceasta JO a lansat alaturi de RUBY "Soare”, un imn al bucuriei de a trai fiecare moment asa cum ne dorim.

Puteti asculta piesa noua a lui JO mai jos.
Publicat pe 21 Noiembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram