BestMusic.ro » Stiri »  Oliver, un adolescent de 14 ani, singurul roman care a cantat la concertul de Anul Nou din Viena

 Oliver, un adolescent de 14 ani, singurul roman care a cantat la concertul de Anul Nou din Viena


Oliver Frankel are 14 ani si este din Sibiu. Adolescentul este singurul roman care a fost pe scena Musikverein, la concertul de Anul Nou de la Viena. Oliver canta in corul de baieti care, alaturi de Filarmonica din Viena, au sustinut un spectacol cu valsuri vieneze celebre in prima zi a anului. Acest concert este transmis in fiecare an de TVR.

Baiatul se afla de trei ani la Viena si este elev al scolii Wiener Sngerknaben – Philanthropie, unde are parte de un program riguros de repetitii si studiu muzical. Oliver a inceput sa cante arii clasice inca de la varsta de 4 ani, iar vocea sa este cu adevarat impresionanta. Micul artist a fost remarcat prima oara cand era la schi, in vacanta cu familia sa, in Austria.

"Dupa Anul Nou, am mers intr-o vacanta de schi, in Austria, unde Oliver a fost remarcat chiar de proprietara pensiunii in care am stat. Aceasta a facut o mica filmare cu Oliver, pe care a transmis-o mai departe. A doua zi, am fost sunati ca in drum spre casa sa oprim la corul baietilor din Viena pentru o auditie. Imediat i-a fost oferita o bursa”, a declarat mama sa, Lavinia Frankel pentru TVR.

Mai mult decat atat, Oliver a sustinut si un turneu de doua luni si jumatate in Statele Unite si Canada, unde a avut peste 40 de concerte. Datorita performantelor sale, a fost invitat si intr-un turneu de 8 saptamani in Japonia.
Publicat pe 03 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram