BestMusic.ro » Stiri »  Olivia Addams lanseaza o noua piesa, intitulata "Second Chance"

 Olivia Addams lanseaza o noua piesa, intitulata "Second Chance"

 Olivia Addams lanseaza o noua piesa, intitulata "Second Chance"

Olivia Addams lanseaza o noua piesa, intitulata "Second Chance", o piesa despre iertare, impacare si iubire. Unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale pe plan international din ultimii ani, Olivia este artista a carei muzica se afla constant in topurile de specialitate din Centrul si Estul Europei.

Aceasta revine acum cu o piesa romantica si emotionanta, care prezinta un mesaj puternic despre iertare in relatii. Olivia a cucerit inimile fanilor din diverse teritorii cu hit-uri precum "Stranger", "Heart Attack" sau "Never say never", piese care imbina o productie dance cu subiecte mai sensibile: de la bullying si mental health, la povesti intense de dragoste.

"Second Chance", dupa cum ne putem da seama inca din titlu, ne vorbeste despre puterea de a oferi persoanei iubite a noua sansa, cu riscul de a fi ranit. Olivia a povestit despre piesa si tematica acesteia: "De-a lungul timpului am invatat ca, atunci cand iubesti, trebuie sa fii curajos. Din punctul meu de vedere, a da persoanei iubite o a doua sansa nu inseamna a face un sacrificiu, ci a da dovada de curaj. Un curaj nebun, intr-adevar, dar care poate sa iti aduca poate cea mai frumoasa poveste de dragoste. Iar "Second Chance" despre asta este: despre nebunia de a da cuiva o a doua sansa cu gandul ca, in final, o sa merite".

Piesa ”Second Chance” a fost scrisa de IRAIDA, Marius Dia, Olivia Addams si Achi, echipa cu care artista a mai lucrat si pentru alte melodii "Stranger", "Heart Attack" sau "Never say never". La inceputul anului, piesa Oliviei "Scrisori in Minor", scrisa de Carla's Dreams, a reusit sa depaseasca 3 milioane de ascultari, ajungand in Top 10 Airplay pe radio- O piesa frumoasa, prima piesa a artistei, scrisa in limba romana.

Pe langa succesul de pe meleagurile noastre, Olivia Addams a reusit sa devina in ultimii doi ani unul dintre cei mai de succes artisti din Polonia. Single-ul "Stranger" a ocupat primul loc in Topurile Radio Airplay Poland timp de 8 saptamani, ajungand totodata pe locul #1 in Top 200 Shazam Poland, in timp ce piese ca "Are We There" si "Dumb" au ajuns in Top 10 Airplay, ocupand locuri fruntase in topurile Shazam.
Publicat pe 19 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram