BestMusic.ro » Stiri »   Olivia Rodrigo a lansat single-ul "Deja Vu"   

  Olivia Rodrigo a lansat single-ul "Deja Vu"   

  Olivia Rodrigo a lansat single-ul "Deja Vu" 
 

In timp ce single-ul anterior, "Drivers License", stabileste numeroase recorduri pe platformele de streaming, unde ocupa primul loc, a primit certificari de aur, platina sau dubla platina pentru vanzari si este, de cinci saptamani consecutiv, pe primul loc in topul radio, Olivia Rodrigo surprinde publicul din intreaga lume cu o noua piesa, "Deja Vu", si anunta ca va lansa albumul de debut pe 21 mai 2021.

Incarcat de acorduri de pian, note energice de chitara si vocea impresionanta a Oliviei, "deja vu” intareste statutul Olivei de cel mai promitator artist al noii generatii. Compusa de catre Olivia toamna trecuta, piesa evidentiaza talentul ei de a scrie versuri, vocea narativa unica si abilitatea de a ilustra stari emotionale complexe, care de cele mai multe ori nu sunt explorate in muzica pop. Single-ul "deja vu” a fost produs si de colaboratorul frecvent si compozitorul Oliviei, Dan Nigro (Conan Gray, Carly Rae Jepsen, Lewis Capaldi).

"Conceptul de deja vu m-a fascinat intotdeauna si m-am gandit ca ar fi interesant sa il folosesc intr-o piesa, legat de sentimele complexe ce survin dupa ce se incheie o relatie,” marturiseste Rodrigo. "Am inceput sa scriu si sa inregistrez ‘deja vu’ toamna trecuta si m-am distrat creand diferitele linii melodice si texturi pe care le puteti auzi de-a lungul piesei.”

Videoclipul oficial al piesei "Deja vu” este regizat de Allie Avital si are pe Talia Ryder co-star si a fost filmat pe o plaja din Malibu.
Publicat pe 05 Aprilie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu