BestMusic.ro » Stiri »   Overground Showroom, platforma de concerte on-demand, sarbatoreste un an pe 9-11 aprilie cu trei concerte in premiera – Anton Pann, Madrigal si Amadeus  

  Overground Showroom, platforma de concerte on-demand, sarbatoreste un an pe 9-11 aprilie cu trei concerte in premiera – Anton Pann, Madrigal si Amadeus
 

  Overground Showroom, platforma de concerte on-demand, sarbatoreste un an pe 9-11 aprilie cu trei concerte in premiera – Anton Pann, Madrigal si Amadeus
 

Overground Showroom, "Netflixul de concerte” care iti aduce concertele live la tine acasa, implineste un an de la lansare! Un an in care Overground Showroom a devenit o veritabila biblioteca online de concerte romanesti, cu zeci de productii de inalta calitate disponibile atat cu nume consacrate (Vita de Vie, Nicu Alifantis, The Mono Jacks, byron) cat si cu trupe aflate in ascensiune.

Pentru a sarbatori un an de activitate, pe 9, 10 si 11 aprilie in Overground Showroom Anniversary Weekend, pe platforma vor avea premiera trei concerte deosebite:

- 9 aprilie: Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio

- 10 aprilie: Corul Madrigal – Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu

- 11 aprilie: Amadeus – Joy (A Concert in Nature)

Weekend-ul aniversar de pe Overground Showroom incepe vineri, 9 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Anton Pann – Kira Kiralina inregistrat in 2018 la Sala Radio alaturi de un numar de invitati speciali!

Spectacolul-concert Kira Kiralina a fost sustinut de Ansamblul Cameral de Muzica Veche "Anton Pann" la Sala Radio din Bucuresti in septembrie 2018 si a fost construit in jurul baladei omonime, reiterand prin intermediul muzicii si al video-proiectiei o ipotetica peregrinare din apele Dunarii spre cele ale Mediteranei, pe urmele preafrumoasei Kira. Calatoria muzicala ne poarta din Romania pana in Maroc, trecand prin Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia si Spania. Alaturi de muzicienii romani, au fost prezenti pe scena si trei insemnati artisti marocani care au completat exotica poveste.

Corul National de Camera "Madrigal – Marin Constantin” prezinta concertul "Bijuterii corale”, un eveniment din Stagiunea estivala in aer liber desfasurat la Amfiteatrul "Mihai Eminescu” din Bucuresti in august 2020. Programul concertului contine o selectie din cele mai frumoase lucrari corale din muzica romaneasca si universala si este dirijat de Cezar Verlan, dirijorul secund al Corului Madrigal incepand cu anul 2016, specialist cu o vasta experienta in arta dirijorala si pedagogia muzicala.

Aniversarea Overground Showroom se incheie duminica, 11 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Amadeus – Joy (A Concert in Nature) inregistrat in vara lui 2020 intr-o tabara de creatie in muntii Buzaului.

2020 e anul in care trupa Amadeus a implinit 20 de ani, iar Andreea, Patricia, Bianca si Laura au lansat albumul "Joy” 100% independent, un album realizat prin forte proprii, cu multe sacrificii, dar si multe bucurii. Albumul a fost finalizat vara, intr-o tabara de creatie in muntii Buzaului, Lacul cu Mesteceni. In ultima zi de tabara fetele au cantat toate piesele de pe album intr-un concert, avand drept public doar natura. Urmareste concertul in natura al grupului Amadeus in exclusivitate pe Overground Showroom incepand cu 11 aprilie, de la ora 20:00!

Biletele la premierele online ale concertelor Anton Pann (9 aprilie), Madrigal (10 aprilie) si Amadeus (11 aprilie) se gasesc pe www.iabilet.ro la pretul de 29 de lei / concert si ofera acces timp de o luna la concertul inregistrat. Dupa achizitia biletelor, cumparatorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul si parola contului lor in care vor putea urmari premiera concertului, la ora 20:00 din ziua fiecarei premiere. In cazul in care cumparatorul are deja cont pe platforma, concertul va fi automat disponibil in contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Publicat pe 07 Aprilie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu